Ege Dümende işini bilen bir kaptan varsa, içiniz her zaman rahattır

Dümende işini bilen bir kaptan varsa, içiniz her zaman rahattır

21.07.2017 - 05:47 | Son Güncellenme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin 66. Bakanlar Kurulu’nda da görevini sürdürmeye devam etmesi, Denizli’de sevinçle karşılandı. İş dünyası ve yerel yönetimlerden kutlama mesajı yağdı

Dümende işini bilen bir kaptan varsa, içiniz her zaman rahattır

DENİZLİLİ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 66. Bakanlar Kurulu’nda Ekonomi Bakanlığı görevini sürdürmeye devam etmesi, Denizli’de sevinçle karşıladı. İş dünyası, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarından birçok kesim Zeybekci’nin Ekonomi Bakanı olarak yeni kabinede yer almasının Denizli için büyük kazanç olduğunu dile getirdi, kutlama mesajı yayınladı.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabinenin Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Denizli’nin Bakanlar Kurulu’nda yeniden yer almasının önemli ve kent için gurur verici olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Nihat Zeybekci’nin, Ekonomi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durum” dedi. Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, yeni kabinede de görevine devam etmesinin ülke ve Denizli adına şans olduğunu söyledi.

‘Hayırlı olsun’

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise yaptığı açıklamada, “Bakanımız Nihat Zeybekci’nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede Ekonomi Bakanı olarak yer alması ve görevini sürdürmesi bizleri sevindirmiştir. Yeni kabineye başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Dümende işini bilen bir kaptan varsa içiniz her zaman rahattır. Türkiye ekonomisi de tecrübeli, vizyon sahibi ve başarılı bakanımız ile yoluna aynı hızla devam edeceği için mutluyuz” dedi.

Haberin Devamı

‘Memnun olduk’

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Süleyman Kocasert, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin görevine devam edeceğini büyük bir memnuniyetle öğrendiklerini belirtti. Kocasert, “Hükümetimizin ekonomiye verdiği özen ve önem sürecek, ülkemiz ihracatının önünü açmaya devam edecektir” dedi.