Gaziantep Dünya Ve Avrupa Halter Şampiyonu Gaziantepli Gençlerle Buluşuyor

Dünya Ve Avrupa Halter Şampiyonu Gaziantepli Gençlerle Buluşuyor

25.01.2018 - 12:27 | Son Güncellenme:

.

Dünya Ve Avrupa Halter Şampiyonu Gaziantepli Gençlerle Buluşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Şampiyonların izinde” projesiyle farklı branşlarda spor hayatını sürdürmekte olan sporcular, alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş üst düzey sporcularla buluşmaya devam ediyor.
Bakanlık tarafından hayata geçirilen projeyle bir araya gelen sporcular, profesyonel sporcularla buluşma imkanı elde ediyor. Spor yapan bireylerin, profesyonellerden bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlayan projeyle bu bireylerin ileri ki dönemde spor hayatlarına katkı sağlamaları amaçlanıyor.
“Şampiyonların izinde” projesiyle olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ya da takım sporlarında önemli başarılar elde etmiş sporcular, geleceğin spor yıldızı adayları ile bir araya gelerek bilgi birikimlerini genç sporcularla paylaşıyor. Bu kapsamda geleceğin yıldız adaylarına dopingle mücadele konusunda hak ve sorumlulukları ile bilgilendirmeler yapılıyor.
Spor Spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünde, Dünya ve Avrupa Halter Şampiyonu Halil Mutlu’nun katılımıyla 29 Ocak Pazartesi saat 14.00’da Gaziantep Gazikent Gençlik Merkezi Spor Salonunda program gerçekleştirilecek.