Dünya 2 aylık bebeği boğarak öldürdüler! Polis aileyi gözaltına aldı

2 aylık bebeği boğarak öldürdüler! Polis aileyi gözaltına aldı

07.06.2023 - 12:22 | Son Güncellenme:

2 aylık bebeğiyle uyuyan anne, gözlerini açtığında çocuğunu yanında bulamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler ise saatler sonra korkunç manzarayla karşılaştı.

2 aylık bebeği boğarak öldürdüler Polis aileyi gözaltına aldı

Tayland'ın 250 bin nüfuslu Nonthaburi eyaletinin Pak Kret ilçesinde son günlerin en korkunç gelişmesi yaşandı. Olayın fotoğrafları ise ülke ve dünya basınında kısa sürede kendine yer edindi.

Haberin Devamı

19 yaşındaki Veena isimli bir anne, polise 2 aylık oğlunu kaybolması üzerine polisi aradı. Son olarak çocuğuyla birlikte oturma odasında beraber uyuduğunu belirten Veena, uyandığında bebeğinin yanında olmadığını yetkililere bildirdi.

2 aylık bebeği boğarak öldürdüler Polis aileyi gözaltına aldı

SAATLERE ARADI İZ BULAMADI

Tayland'da başkasının çocuğuyla oynamak ve gezdirmek gelenek olduğu için Veena, ilk başlarda komşulardan birinin çocuğuyla ilgilendiğini düşündüğünü de paylaştı.

Saatlerce çocuğunu arayan Veena, polise söz konusu gelenek kapsamında çocuğuyla genellikle ilgilenen ailenin burada olmadığını bildirdi.

2 aylık bebeği boğarak öldürdüler Polis aileyi gözaltına aldı

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞLER

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda ise korkunç gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Yerel saatle 22.10 civarında bebeğin cansız bedeni evin altında boğulmuş halde bulundu. Veena ise aldığı acı haberle yıkıldı.

Haberin Devamı

Polis, olayın kesin nedenini belirlemek için aile üyelerini gözaltına aldı. 2 aylık çocuğun nasıl öldüğünü araştıran ekipler çocuğun henüz nasıl boğulduğuna dair bir kanıt bulamadı.