Dünya 412 bin TL harcayıp bu hale geldi! 'İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil'

412 bin TL harcayıp bu hale geldi! 'İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil'

03.12.2022 - 17:06 | Son Güncellenme:

Genç kadın, bazıları ameliyat olan toplam 43 estetik uygulamanın sonucunda dünyanın en büyük dudaklarına sahip oldu ancak operasyonlara devam edeceğini söylüyor.

412 bin TL harcayıp bu hale geldi İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil

Bulgaristan doğumlu Andrea Ivanova, 25 yaşına kadar geçirdiği bir dizi estetik operasyon sonucu 'tanınmaz' hale geldi. İngiliz medyası tarafından 'estetik cerrahi' fanatiği sıfatı takılan genç kadın, bir barbie bebek gibi görünmeyi amaçlıyordu ancak sonuç tam bir felaket oldu.

Haberin Devamı

Ivanova'nın estetik macerası, göğüslerini büyütmekle başladı. Devamında ise dudakları ve yüzüne onlarca dolgu yaptırdı.

Toplamda 43 farklı kozmetik uygulamanın 25 yaşındaki Ivanova'ya maliyeti, 18 bin Sterlini buldu. (Yaklaşık 412 bin TL)

'Dünyanın en büyük dudağı'na sahip olan genç kadın, şimdiki hedefinin ise 'en uzun ve sivri çene'li insan unvanını almak olduğunu söylüyor.

İngiliz The Sun gazetesi, Andrea Ivanova'nın estetik serüvenini '30 dolgu sonucu dünyanın en büyük dudaklarını elde ettim, tanınmaz hale geldim. İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil' başlığıyla sundu.

412 bin TL harcayıp bu hale geldi İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil

Ivanova'nın plastik cerrahi dünyasına adım atmadan önce çekilmiş fotoğraflarını da yayımlayan The Sun, genç kadının doğal ve daha küçük dudadaklara sahip olduğunu belirtiyor.

Haberin Devamı

Defalarca bıçak altına yatıp devasa dudaklara ulaşan Andrea Ivanova, her ay ağız çevresine dolgu yaptırıyor. The Sun, genç kadının dudaklarının yanı sıra elmacık kemiklerine ve çenesine hyaluronik asit dolgusu uyguladığını yazdı.

Hyaluronik asit rekoru kırdığını ileri süren Bulgar kadın, "İri dudaklar, birçok dolgu yapılmış yüz, ağır ve tuhaf makyaj gibi abartılı şeyleri seviyorum" diyor.

412 bin TL harcayıp bu hale geldi İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil

Sıradan görünmekten hoşlanmadığını belirten Andrea Ivanova, devasa biçimler ve eksantrik güzelliklerin hayranı olduğunu söylüyor:

"Doğal güzellik benim için sıkıcı, bu nedenle görünüşümü radikal bir şekilde değiştirmeye karar verdim. Kendimi köklü bir değişikliğin öncesinde ve sonrasında görmek istedim. Henüz değişimi tamamlamadığım için hala önümde bekleyen birçok değişiklik var."

The Sun, bekar olan genç kadının en büyük dudaklarıyla vereceği öpücüğü açık artırmaya çıkardığını ve Noel öncesinde teklif beklediğini yazdı. Gazete, devasa öpücüğü ökseotuna benzetti.

Andrea Ivanova, açık artırmadan alacağı parayı ise yeni estetik operasyonlarda kullanmayı planlıyor. Genç kadın, dudakları, çenesi ve elmacık kemiğine kendisine hyaluronik asit işlemi yaptırarak kendisine yılbaşı hediyesi vereceğini dile getiriyor.

Dudaklarını büyütme hedefinin devam ettiğini söyleyen Ivanova, Bulgaristan'ın Karadeniz kıyısındaki sahil kenti Burgaz'da yaşıyor.

412 bin TL harcayıp bu hale geldi İnsanlar bana gülüyor ama umrumda değil

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olmak gibi bir amacı olan Andrea Ivanova, sık sık seyahat ediyor. Genç kadın, karşılaştığı insanlardan olumlu ve olumsuz tepkiler aldığını belirtiyor:

"Geri dönüp bana bakıyorlar, hakkımda yorum yapıyorlar ve birbirlerine fısıldaşıyorlar. Bazıları ise beni parmakla işaret ediyor, görünüşümü tartışıyorlar. Bazıları ıslık çalıyor, bazıları da gülüşüp benimle dalga geçiyor. Elbette, yanıma gelip beni tebrik eden ve fotoğraf çektirenler de var. Nereye gidersem gideyim, her zaman benimle fotoğraf çektirmek isteyen insanlar var, benim için harika."