Dünya ABD'li pilottan itiraf gibi sözler! 'Uçakların arasından hızla geçti'

ABD'li pilottan itiraf gibi sözler! 'Uçakların arasından hızla geçti'

16.03.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Yıllarını havacılığa vermiş Ryan Graves isimli eski savaş pilotu ABD medyasına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. UFO'larla ilgili sözleri dünyada gündem olan Ryan, bizzat gözleriyle gördüklerini anlattı.

ABDli pilottan itiraf gibi sözler Uçakların arasından hızla geçti

Gizemi uzun yıllardır bir türlü çözülmeyen UFO'larla ilgili eski ABD'li savaş pilotu Ryan Graves, konuştu. Ryan gizemli temaslarla ilgili çok konuşulacak sözlere imza atarken, kongreyi de göreve çağırdı.

Haberin Devamı

10 YILLIK PİLOTTAN İTİRAF GİBİ SÖZLER

10 yıldan fazla deneyimi bulunan ve şimdilerde F-18 pilotları için eğitim veren Ryan, eski meslektaşlarının yıllardır gündeme getirdiği UFO endişeleri hakkında yanıt alamayınca konuşmaya karar verdiğini belirtti.

ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından olan Fox News'e konuşan Ryan konuyla ilgili şu sözleri söyledi:

"Donanmadayken, kendim ve filomdaki diğer ilk başta adını bilmediğimiz bir deneyim yaşadık.  Bu nesnelerden biri, uçakların arasından geçti."

BERRAK BİR KÜRE Mİ SİYAH BİR KÜP MÜ?

Ryan, meslektaşlarının ise gördükleri UFO'yu  "berrak bir kürenin içindeki koyu gri veya siyah bir küp" olarak tanımladığını söyledi. Eski pilot, konuyla ilgili tam bir tartışmayı engelleyen şeyin, UFO'lar veya yetkililerin resmi olarak adlandırdığı şekliyle tanımlanamayan hava olayları (UAP) fikri hakkındaki önyargılı olmasına bağladı.

'UZAY GEMİLERİ GÖRDÜM'

UFO'ların ardındaki gerçek ne olursa olsun, Ryan, konunun araştırılması gerektiğini söyledi. Birkaç yıl önce  Ryan, iki yıl boyunca her gün Virginia kıyılarında uçan "tanımlanamayan uzay gemileri" gördüğünü aktardı.