Dünya Ailesiyle bağlarını tümüyle kopardı!

Ailesiyle bağlarını tümüyle kopardı!

17.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Prens Harry kraliyetten ayrılma sürecinde abisinin kendisine bağırdığını, babasının yalan söylediğini, babaannesinin de sesini çıkaramadığını açıkladı.

Ailesiyle bağlarını tümüyle kopardı

İngiltere Kraliyet Ailesi’nden 2020’de ayrılıp ABD’ye taşınan Prens Harry ile eşi Meghan Markle, saraydan kopma sürecini anlattıkları belgeselde sözlerini sakınmadılar. Çift, direkt Harry’nin (38) babası, İngiltere Kralı Charles’ı ve abisi Prens William’ı (40) hedef aldı. Harry, geçen yıl İngiltere’de kraliyetteki görevlerini yarı zamanlı yapma konusunda, babası, abisi ve 8 Eylül’de ölen babaannesi Kraliçe II. Elizabeth ile görüşmesinin olaylı geçtiğini anlatırken şunları aktardı: “Abim öfkesine hâkim olamayarak bana bağırdı. Babam kesinlikle doğru olmayan şeyler söyledi.  Babaannem ise sessizce oturup her şeyi özümsedi. Tüm bunlar korkunçtu.”

Haberin Devamı

‘En büyük saldırı’

Saraya yakın kaynaklar, Harry’nin ilk kez isim vererek kraliyet üyelerini hedef almasıyla, ailesiyle bağını geri dönüşü olmayacak şekilde kopardığını söyledi. Harry’nin suçlamaları, annesi Prenses Diana’nın 90’larda Charles’ın kendisini aldattığını söylemesinden bu yana İngiliz kraliyetine yönelik en büyük saldırı olarak nitelendirildi. Kraliyet ailesi şimdilik suçlamalar karşısında sessizliği tercih ediyor. Harry ile William’ın annesi Diana, 1997’de trafik kazasında ölmüştü.