Dünya Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme! 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı

Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme! 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı

20.12.2023 - 15:01 | Son Güncellenme:

İngiliz milyoner, genç sevgilisiyle rüya gibi bir tatil yapıyordu. İkili, Güney Amerika'da dolu dizgin aşklarının tadını çıkarırken, bir anda baskına uğradılar. 15 kişilik grup polis kılığında çiftliğe girdi. Gizemli baskında yeni gelişme var.

Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı

78 yaşındaki Colin Armstrong'un Cumartesi günü erken saatlerde Ekvador'un Baba kentindeki çiftliğinden kaçırıldı. Polis aynı zamanda Guayaqui şehrindeki İngiliz Konsolosluğu'nda Fahri Konsolos olan Armstrong'un ortadan kaybolmasına dair hızla soruşturma başlatmıştı.

Haberin Devamı

Genç sevgilisi Katherine Paola Santos da Rancho Rodeo Grande'den milyonerle beraber kaçırılmıştı. Ekipler ilk olarak Santos'u kurtarmıştı ve kendisiyle olayla ilgili bilgi alma amacıyla görüşmelere başlamıştı.

POLİS KILIĞINA GİRİP BASKIN YAPTILAR

Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı

Polis, Rancho Rodeo Grande'deki kaçırılma olayını yerel saatle sabah 02.45 civarında gerçekleştiğini düşünüyor. Saldırganların ikiliyi, daha sonra terk edilmiş halde bulunan Armstrong'un siyah aracıyla götürdüklerine inanılıyor.

Yerel medya, 15 kişilik baskıncıların kılık değiştirerek polis üniforması giydiğini yazdı. Yanı sıra Milyonerin oğlu Nick Armstrong da, aramalara yardım etmek için Ekvador'a uçmuştu.

Sosyal medyada dolaştığı ileri sürülen bir videoda baskın sırasında yaşananların kaydedildiği de gelen bilgiler arasında. Buna göre videoda, çiftliğe zorla girildiğine dair izler, kan lekeleri ve aranan odalar kayda alındı.

Haberin Devamı

İçeride çekim yapan bir kadın, yerdeki kırık tabakların ve başındaki yara için sargılı bir adamın yakın görüntülerini kaydetti.

Kadın görüntülerde daha sonra yatağı kanla kaplı yatak odalarından birine girdi ve şöyle dedi:

"Ona burada vurdular. Tanrım bu nedir?"

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Aşk çiftliğine gizemli baskında yeni gelişme 78 yaşındaki milyoner kurtartıldı

İngiliz basının bildirdiği gelişmelere göre, Armstrong, Ekvador'da yaşadığı korkunç kaçırılma olayı sonrası polisler tarafından kurtarıldı. 

Ekvador Polis Şefi Cesar Augusto Zapata Correa, milyonerin kaçırıldığı Los Rios'tan pek de uzak olmayan Manabi yakınlarında bulunduğunu açıkladı.

Correa, "Birimlerimiz birkaç gün önce Los Rios'ta kaçırılan Colin Armstrong'u özgürlüğüne kavuşturdu. Şu anda güvende ve sağlıklı" diye yazdı.

Polis, kaçırma olayıyla ilgili olarak dokuz kişinin tutuklandığını da açıklamalarına ekledi.

Armstrong, Ekvador'da tarım ve sanayi malzemeleri üreten, dağıtan ve satan Agripac adlı büyük bir firmanın kurucusu. Yanı sıra, çocukluğunun da geçtiği ev olan Kuzey Yorkshire'daki Tupgill Park Estate'in de sahibi.