Dünya Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili: Genç kıza saldırıp kendi boğazını kesti!

Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili: Genç kıza saldırıp kendi boğazını kesti!

06.06.2023 - 16:48 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisinin kendisinden ayrıldığını kabullenemeyen genç, eski sevgilisi ve annesine dehşeti yaşattı. Olay sonunda cinnet geçiren Spencer isimli kişi kendi boğazını keserek intihar girişiminde bulundu.

Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili: Genç kıza saldırıp kendi boğazını kesti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşanan skandal dünya basınında ses getirdi. Olayın detayları ise kan dondurdu.

Haberin Devamı

Ponte Vedra Lisesi’nde okuyan son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Madison Schemitz, okulda oldukça popüler olan bir beyzbol oyuncusu 18 yaşındaki Spencer Pearson ile sevgiliydi. Pearson geçtiğimiz sene okulu bitirmesine rağmen ikilinin ilişkileri devam ediyordu.

Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili: Genç kıza saldırıp kendi boğazını kesti

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALACAKLARDI

Bir süre sonra Madison, Spencer'den ayrılmak istediğini ona söyledi, genç kız bu durumun başına getireceği şeylerden henüz habersizdi.

Ayrılığı kabullenemeyen Spencer, sık sık genç kızın karşısına çıkıyor, onu takip ediyor ve tehdit ediyordu. Öyle ki bu durum karşısında Madison'un ailesi kızının güvenliği için ona karşı bir yasaklama emri çıkarma sürecindeydi.

Korkunç olay ise geçtiğimiz haftasonu yaşandı. 17 yaşındaki Madison Schemitz, Cumartesi günü annesi Jackie Roge ve arkadaşı Casey Estep ile bir restoranda yemek yerken Spencer karşılarına çıktı. Bir anda saldırıya geçen genç, hem annesini hem de Madison'u defalarca bıçakladı.

Haberin Devamı

Ayrılığı kabullenemeyen eski sevgili: Genç kıza saldırıp kendi boğazını kesti

KENDİ BOĞAZINI KESTİ

Olayı gören Bystander Kennedy Armstrong ise duruma kayıtsız kalmadı ve jet hızında müdahale etti. Hırsını alamayan Spencer, Kennedy'e de saldırdı ve onu da kolundan bıçakladı.

Kısa süren arbede sonrası Spencer, kendi boğazını kesme girişiminde bulundu ve ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kızın durumunun kritik olduğu bilgisi edinildi, Spencer ise ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavi altında.

Bölgenin şerif ofisi tarafından yapılan açıklamada ise Spencer'in hayatta kalması durumunda cinayete teşebbüsle suçlanacağını bildirdi.