Dünya Baba-kızın arasını üvey anne açmış

Baba-kızın arasını üvey anne açmış

28.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Prenses Diana’nın 30 yaşındaki yeğeni Kitty 62 yaşındaki milyarderle evlendi. Kitty’nin babası Spencer düğüne gelmedi. Spencer’ın 3. eşinin baba-kızın arasını açtığı öne sürüldü

Baba-kızın arasını üvey anne açmış

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Haberin Devamı

1997’de trafik kazasında ölen İngiliz Prenses Diana’nın yeğeni Kitty Spencer evlendi. 30 yaşındaki Kitty ile 62 yaşındaki milyarder Michael Lewis’in “peri masallarını aratmayan” düğününe Avrupa sosyetesi akın etti. Ancak düğüne gelinin kavgalı olduğu babası, 57 yaşındaki Charles Spencer katılmadı. 17. yüzyıldan kalma bir İtalyan şatosunda yapılan düğüne, İngilizlerin yanı sıra İtalyan jet sosyetesinden ve ünlüler dünyasından birçok kişinin katılması dikkati çekti. Düğünde Dolce&Gabbana imzalı gelinlik giyen Kitty’ye babasının yerine ağabeyi Louis Spencer ve üvey kardeşi Samuel Aitken eşlik etti.  Düğüne  Kitty Spencer’ın kuzenleri İngiltere Prensleri William ve Harry’nin de katılmadığı görüldü.

Haberin Devamı

Baba-kızın arasını üvey anne açmış

Nedeni sağlık değil!

Kaynaklar, Prenses Diana’nın kardeşi Charles Spencer’ın 10 yıl önce üçüncü eşi olan Karen ile evlenmesinin ardından kızı Kitty ile arasının açıldığını ve ilişkilerinin giderek kopma noktasına gelmesi nedeniyle düğüne katılmadığını söyledi. Bir kaynak, “Kitty ve babası Charles çok yakındı. Ancak Spencer’ın  üçüncü eşi olan Karen ile evlenmesinden sonra baba - kızın arası açıldı. Kitty üvey annesi Karen’in aileye katılmasıyla babasından uzaklaştı” dedi. Söz konusu kaynak, Charles Spencer’ın geçen ay bir kaza geçirip omzunu yaraladığını ve düğüne katılmama nedeninin “sağlık sorunuymuş” gibi gösterildiğini belirterek şöyle konuştu: “Spencer’ın düğüne katılmama nedeni kesinlikle omzundaki yaralanma değil. Çünkü Spencer, 1 Temmuz’da Diana’nın Londra’daki  anıt heykelinin açılışına katıldı.”