Dünya Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz! Sosyal medya yıkıldı...

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz! Sosyal medya yıkıldı...

01.02.2022 - 06:50 | Son Güncellenme:

1980 ve 90'larda kalplerin küt küt atmasına neden olan ve posterleri duvarları süsleyen yıldız oyuncular, şimdi halk arasına karıştıklarında güçlükle tanınıyor. Bunlardan biri de Bridget Fonda oldu... Kilolu ve makyajsız haliyle dikkat çeken Fonda, paparazzilerin kendisini fotoğraflamasını umursamazken, akıllara yaşıyla barışık ünlülerin yanı sıra, geçirdikleri kozmetik prosedürlerle tanınmaz hale gelen yıldızlar geldi.

Derleyen: Nazlı Erdol / Milliyet.com.tr - Bir dönemin unutulmaz yıldızlarından Bridget Fonda, on yıldan fazla bir süredir ilk kez fotoğraflanınca, deyim yerindeyse magazin dünyasında yer yerinden oynadı. 2002'de Hollywood'u terk eden ve 2010'dan beri kırmızı halıda yürümeyen 58 yaşındaki oyuncu, Los Angeles'ta görüntülendiğinde tanınmaz haldeydi.

Haberin Devamı

1990'ların en göz alıcı kadınlarından biri olarak saygı gören Fonda, flaşlar patladığında rahat giysiler içerinde ve makyajsızdı. Doğal ve rahat haliyle dikkat çeken Fonda, fotoğraflarının çekilmesini umursamadı.

Bir dönemin en gösterişli kadın oyuncuları arasında gösterilen Fonda'nın son hali, sosyal medya platformlarında şok etkisi yarattı. ABD'li oyuncunun son hali, 1992'nin “Single White Female” filmindeki görüntüsüyle kıyaslandı.

Ancak Fonda, en göz alıcı yıldızların bile yıllar içinde değiştiğini bir kez daha kanıtladı. Ünlü yıldız, halkın beklentilerinde meydan okurcasına yaşına ve kişisel rahatına sahip çıkan ünlüler arasındaki yerini aldı.

Bununla birlikte, 80'ler ve 90'larda kalplerin küt küt atmasına neden olan bazı yıldızlar ise kozmetik prosedürler uygulayıp bıçak altına yatarak yıllara dur demeye çalıştı. Bazıları ise onların aksine yaşantılarını akışına bıraktı ve yılların onlara getirdiklerini kabul etti. İşte, geçmişin ünlü yıldızları ve bir döneme damga vuran isimlerin şimdiki halleri...

Haberin Devamı

Brendan Fraser

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Brendan Fraser, 1990'larda Hollywood'un en yakışıklı aktörlerinden biriydi. 1997 yapımı George of the Jungle ile çıkış yaptığında Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 1999 yılında başrolünde yer aldığı The Mummy filminde ise özellikle kadın hayranlarının kalbini çalmayı başardı.

Ancak şu anda 53 yaşında olan aktör, geçen yıl uzun bir aradan sonra kırmızı halıdaki yerini aldığında, aldığı kilolarla gündem yarattı ve hayranları ünlü oyuncunun tanınmaz halde olduğu konusunda hemfikir olmaktan başka çare bulamadı. Ancak Fraser, Warner Bros.'un yakında çıkacak olan “Batgirl” filmindeki rolü de dahil olmak üzere ufukta görünen bir dizi yeni filmle, orta yaşın kendisini Hollywood'da geride bırakmasına izin vermeyeceğinin sinyalini veriyor.

Kelly McGillis

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Kelly McGillis, 1986 aksiyon filmi Top Gun'da Tom Cruise'la birlikte izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ancak 64 yaşındaki oyuncu, gösterime girmesi için nefeslerin tutulduğu devam filminde Charlie Blackwood rolünü yeniden üstlenmeyecek. 2019 yılında Entertainment Tonight'a konuşan oyuncu, devam filmiyle ilgili kendisiyle temasa geçilmediğini söyledi. McGillis, açıklamasında, "Bana haber veren olmadı, vereceklerini de düşünmedim. Demek istediğim, yaşlıyım ve şişmanım ve yaşıma uygun görünüyorum." McGillis, "Diğer tüm şeylere değer vermek yerine, bu bedende ve bu yaşımda, kim ve ne olduğumu bilerek güvende hissetmeyi tercih ederim” diye ekledi.

Haberin Devamı

Matt LeBlanc

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

90'ların efsane dizisi Friends ekibindeki en seksi erkek yıldız olarak kabul edilen 54 yaşındaki Matt LeBlanc, sitcom dünyasının sevilen karakteri Joey'nin başına bela olan gösterişten kaçındı. Aktör, 40'lı yaşlarında saçlarının ağarmasına izin verdi ve yaşı ilerledikte göbeğinin çıkmasını umursamadı. Komik olmanın doğası gereği nasıl göründüğünün önemli olmadığını vurgulayan LeBlanc, yeniden ekranlara gelen Friends ekibi buluşmasındaki halini "yaşlı" bulanlara inat halinden memnun olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Matthew Perry

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Matt LeBlanc'in rol arkadaşı olan Matthew Perry de, kendini zamanın akışına bırakanlardan... Kendi halinde ve rahat görüntüsüyle dikkat çeken Perry, fit görünümlerini sürdürmek için spor salonundan çıkmayan Mark Wahlberg de dahil olmak üzere 50'li yaşlarındaki bazı erkek yıldızların aksine, spor salonu bağımlısı değil. Yıldız oyuncu ayrıca, dışarıdayken sık sık spor eşofmanları ve darmadağınık saçlarıyla görüntüleniyor ve paparazziler için giyinme ihtiyacı hissetmiyor.

Kathleen Turner

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Kathleen Turner, 1981'de yönetmen Lawrence Kasdan imzasını taşıyan erotik gerilim filmi Body Heat'te William Hurt ile birlikte rol aldıktan sonra dünya çapında ün kazandı. 80 ve 90'lı yıllarda cesur kıyafetler ve etkileyici makyajıyla unutulmaz kırmızı halı görünümlerine imza attı.

Haberin Devamı

Bir Oscar ve iki kez Tony adayı olan 67 yaşındaki Turner, yaşlanma sürecini kucaklamaktan korkmadı ve halk arasında kırlaşan saçlarıyla fotoğraflanmaktan çekinmiyor. 2013 yılında, 60'ıncı yaş gününden hemen önce, Closer'a yaptığı açıklamada "Değerinin görünüşe bağlı olmadığını bildiğin bir kadın olmak zorundasın. 30 yıl önceki gibi görünmüyorum tabii ki, aşın bunları" dedi.

Lara Flynn Boyle

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Lara Flynn Boyle, 1980'lerin sonundan 2000'lerin başına kadar magazin dergilerinin aranan yüzlerinden biriydi. Efsane yönetmen David Lynch imzasını taşıyan Twin Peaks dizisinin yıldızı, Rolling Stone dergisinin kapağını süsledi ve hatta Jack Nicholson ile aşk yaşadı. Şu anda 51 yaşında olan esmer güzel, artık halk arasında nadiren fark ediliyor. Ancak 2017'de nadir de olsa katıldığı bir galanın kırmızı halı geçişinde, bazı kozmetik prosedürlere maruz kaldığına dair spekülasyonlara yol açtı. Geçen yıl Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda, bilgisayarı veya akıllı telefonu olmadığını ve Google'ı nasıl kullanacağını bilmediğini açıklayan Boyle, kendisi hakkında medyada yazılanları önemsemediğini iddia etti. Ayrıca alışılmadık yeni görünümüyle geri dönüş yapacağına dair haberleri de yalanladı ve "Hiçbir yere gitmedim ki!" dedi.

Mickey Rourke

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

1980'lerin ortalarında şehvetli 9½ Hafta filmiyle unutulmazlar arasına girmişti. Ardından Rourke gerçek bir gönül hırsızı oldu, çocuksu görünümüyle saygı duyulan Rourke, aynı zamanda fit fiziğiyle övünen bir boksördü. Ancak şu anda 69 yaşında olan yıldız, yüzüğün yüzündeki yaraları düzeltmek için bıçak altına yatmak zorunda kaldı ve sonuçlardan hiç de memnun olmadığını itiraf etmekten çekinmiyor. Daily Mail gazetesine verdiği bir röportajda Rourke, "Çoğu ameliyat boks yüzünden yüzümde oluşan bozuklukları onarmak içindi, ama yüzümü toparlamak için yanlış adama gittim" dedi ve ekledi: "Burnum iki kez kırıldı. Burnumdan beş, kırık elmacık kemiğimden bir ameliyat geçirdim."

Tom Cruise

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Mickey Rourke, şişkin yüzüyle dikkat çeken tek 80'ler yıldızı değil. Tom Cruise, geçen yıl Ekim ayında bir beyzbol maçında görüntülendiğinde kendisine yüz dolgusu yaptırdığı yönünde spekülasyonlara yol açtı. Unutulmaz Risky Business filminde rol alan Hollywood'un megastarının hayranları, 59 yaşındaki aktörün neden tanınmaz halde göründüğünü Twitter'a taşıdı. Cruise'un bir hayranı, "Muhteşem yüzüne ne yaptın?!!!! Dodgers maçında seni tribünlerde gördüğümde çok hayal kırıklığına uğradım! saçmalamayı bırak lütfen!!!!" diyerek yalvardı.

Meg Ryan

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Sempatik tavırları ve mükemmel görüntüsüyle Meg Ryan, 1980 ve 90'lar boyunca Hollywood'da hüküm süren romantik komedilerin kraliçesiydi desek yanlış yapmış olmayız. Ancak "Harry Sally ile Tanışınca filminin yıldızı, 2011'de görüntülendiğinde tanınmaz haldeydi ve hayranları onu "bir alabalık gibi somurtkan" diye nitelendirdi. Bu günlerde ortalarda sık görünmeyen Ryan, ortaya çıktığında da botoks ve dolgu gibi uygulamaları bir nebze olsun hafifletmiş ve zamanı akışına bırakmış gibi görünüyor. Yıldız, iki ay önce 60'ıncı doğum gününü kutladı ve yeni yaşında hem hayatından hem de görünüşünden memnun görünüyor.

Johnny Depp

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Bir zamanların bebek yüzlü oyuncusu Johnny Depp, rol aldığı filmlerle şöhrete kavuştuktan sonra, posterleri dünyanın dört bir yanındaki genç erkek ve kızların duvarlarını süsledi. Tim Burton imzalı unutulmaz Edward Scissorhands ve sayısız bağımsız filmde rol alırken, hem yeteneğini hem de fiziğini konuşturdu. Süper model Kate Moss ile fırtınalı bir aşk yaşadı, Sherilyn Fenn, Jennifer Grey ve Winona Ryder ile nişanlıydı.

Fransız oyuncu Vanessa Paradis ile uzun bir birliktelik yaşadı. Ve sonunda olaylı bir boşanmayla yollarını ayırmadan önce meslektaşı Amber Heard ile evlendi. Alkol ve madde bağımlılığı sorunu olduğu da ileri sürülen Depp, 2018'de kendisi hakkında haber yapan The Sun gazetesine dava açtı. Bu olaylardan sonra Depp, filmlerden çok adliyelerin dışında görüntülenmeye ve giderek daha darmadağınık görünmeye başladı. Geçirdiği son birkaç zorlu yılın canlı bir örneği gibiydi.

Alec Baldwin

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

Baldwin, 1990'ların "Miami Blues" filminde bronz ve fit görünümüyle hafızalara kazındıktan sonra son olarak düşük bütçeli "Rust" filminin setinde karıştığı kazayla dünya gündemine oturdu. Baldwin, 1991'de “The Marrying Man” ve 1992'de “Prelude to a Kiss” gibi romantik filmlerde başroldeydi. Ödüllü 30 Rock dizisinde, komedideki yeteneklerini sergiledi. 63 yaşındaki oyuncu, son olarak görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüyle ilgili bilgiler içerdiğine inanılan telefonunu Suffolk County Şerif Ofisi'ne teslim ederken bitkin ve asık suratlı görünüyordu.

John Travolta

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

67 yaşındaki oyuncu, 1970'lerde “Saturday Night Fever” ve “Grease” gibi filmleriyle sinemadaki havalı adam klişesinin ete kemiğe bürünmüş haliydi. Kariyeri 80'lerde ve 90'larda “Staying Alive”, “Pulp Fiction” ve “Look Who's Talking” gibi hit filmlerle zirveye çıktı. 2020'de, şarkıcı Pitbull'un imzası niteliğindeki kel haline benzeyen görünümüyle ve kısa kirli gri sakalıyla öne çıktı. Travolta'nın fazlasıyla değişmiş görüntüsü sosyal medyada tartışma yarattı.

Heather Locklear

Ona bunu yapan hayat bize neler yapmaz Sosyal medya yıkıldı...

60 yaşındaki pembe dizi kraliçesi, 1981'de “Hanedan” dizisiyle şöhrete kavuştuğunda Hollywood'da yeni bir yüz ve taze bir soluktu. Locklear daha sonra 90'lı yıllarda Melrose Place dizisinde başrollerden biri olarak izleyici karşısına çıktı ve herkesin bildiği bir isim haline geldi. 2021'de Lifetime filmi “Don't Sweat the Small Stuff” ile izleyiciyle buluştuğunda farklı görünümüyle dikkat çekti.