Dünya Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı! İzleyenlerin kanı çekildi

Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı! İzleyenlerin kanı çekildi

26.07.2023 - 14:04 | Son Güncellenme:

Cinsel ilişki sırasında sevgilisini zincirle boğarak öldüren genç kadın, ceset parçalarını bodrum kata saçtı, bacaklar ve ayakları ise minibisüne taşıdı.

Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı İzleyenlerin kanı çekildi

25 yaşındaki Taylor Denise Schabusiness, sevgilisi Shad Thyrion'la genç erkeğin annesine ait evin bodrum katındaydı. Aynı yaştaki çift, ABD'nin Wisconsin eyaletine bağlı Green Bay şehrindeki bodrum katında uyuşturucu kullanıp cinsel ilişkiye girdi.

Haberin Devamı

Taylor Denise Schabusiness, cinsel ilişki sırasında sevgilisinin boğazını bir zincirle bağladı. 25 yaşındaki Shad Thyrion, kız arkadaşının bambaşka planları olduğundan habersizdi. Schabusiness ilerleyen dakikalarda erkek arkadaşına işkence etmeye başladı, genç adamın boğazını zincirle sıktı. Nefessiz kalan Thyrion kurtulmak için çırpındı, genç kadın zinciri bırakmadı. Taylor Denise Schabusiness, sevgilisini boğarak öldürdü.

Genç erkeğin annesi Tara Pakanich ile sevgilisi Steve Hendricks, aynı gece yarısı 911'i arayıp evin bodrumunda ceset parçaları bulduklarını polise bildirdi.

Tutuklanarak hapse konulan Schabusiness, birinci derecede cinayet, cesedin tahrip edilmesi ve üçüncü derecede cinsel saldırı suçlamalarıyla mahkemeye çıktı.

Haberin Devamı

Bir yılı aşkın süredir devam eden davada, 25 Temmuz Salı günü ortaya çıkan görüntüler şok etkisi yarattı. Önceki duruşmalarda avukatına da saldıran soğukkanlı katil Taylor Schabusiness'in sevgilisinin cesedini ekmek bıçağıyla parçaladığı biliniyordu. Dahası, caninin kurbanın cesediyle cinsel ilişkiye girdiği gibi mide bulandırıcı suçlamalar da vardı.

Ancak polis kamerası tarafından kayda alınan görüntülerin mahkemede izletilmesiyle, salondaki herkesin kanı çekildi.

Anne Pakanich, 23 Şubat 2022'nin ilk saatlerinde, gece yarısı fırtına nedeniyle kapının çarpması ve evin önünden uzaklaşan bir aracın sesini duyarak uyandı. Fırtınalı gecede bodrum ışığının açık kaldığını fark etti.

1/12

2/12

3/12

4/12

5/12

6/12

7/12

8/12

9/12

10/12

11/12

12/12

Oğlunun bodrumda olup olmadığını kontrol etmek için aşağı kata indi, evden uzaklaşan aracın bütün günü oğlu Shad Thyiron'la geçiren Schabusiness'e ait olduğunu düşündü.

Bodrumdaki kovayı gören anne, panik halinde 911'i aradı. Polisler, gece yarısı yerel saatle 03.37'de evin kapısını çaldı. Annenin bodrum katı işaret etmesiyle, polisler aşağıyı incelemeye başladı. Bir kovaya atılmış kesik baş ve erkek cinsel organını gören polislerin 'Aman Tanrım!' dediği, ardından bir dizi küfür sıraladığı duyuldu.

Mahkemede ifade veren polis memuru Alex Wanish, tanık olduklarını anlattı:

"Alt kata indim. Merdivenlerin altında, yeşil bir kova vardı. Kovanın üstü, bir banyo havlusuyla kaplıydı. Kovada kesik bir insan başı olduğunu kanıtlamak için havluyu kaldırdık ve gerçekten kovanın içinde kesik bir baş vardı. Yanı sıra bir cinsel organ."

Polis Wanish ayrıca, kanla kaplı yatağın çevresinde iri et parçaları gördüğünü de söyledi.

Haberin Devamı

Dehşete kapılan dedektifler, bodrum katta Shad Thyrion'a ait cesedin diğer parçalarını da buldular, gövdesi, içi boşaltılmış organları. Parçaların bazıları plastik alışveriş poşetlerine konulmuştu.

Kurbanın bacakları ve ayaklarına ise, Taylor Schabusiness'in minibüsünde ulaşıldı. Polisler tarafından hızla yakalanan soğukkanlı katilin elleri ve kıyafetlerinde halen kan vardı, kollarında çizikler olduğu görüldü. Schabusiness, soruşturma sırasında polislere tembel olduğu için kesik başı bodrum katta unuttuğunu söyledi.

Bir çocuk annesi olan katil Schabusiness, mahkemedeki duruşmalarda psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek savunma yapıyordu ancak yargıçlar söz konusu talebi kabul etmedi.

Yazarlar