Dünya Böyle ameliyat görülmedi, şoke eden 'köpek' detayı! Burnundan saç çıkıyor

Böyle ameliyat görülmedi, şoke eden 'köpek' detayı! Burnundan saç çıkıyor

14.07.2023 - 09:49 | Son Güncellenme:

Babasının yanından kendi evine dönmek için yola çıkmıştı. Arabasına yöneldiği anda babasının uzun yıllardır beslediği pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Yerde sürüklenen genç kızın burnunun ucundaki deri kopmuştu. Hastanede doktorlar bu korkunç görüntüyü ortadan kaldırmak için bir ameliyat önerdi ancak işler pek beklenildiği gibi ilerlemedi. Genç kızın burnundan çıkan saçlar ise tüm dünyanın dilinde.

Böyle ameliyat görülmedi, şoke eden köpek detayı Burnundan saç çıkıyor

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Henüz 20 yaşında hayatının baharında olmasına rağmen yaşadığı bir felaket, her şeyini tepeden tırnağa değiştirdi. 20 yaşındaki ABD'li genç kadın Trinity Rowles, çevresindekileri hayrete düşüren bir durumla başa çıkmaya çalışıyor. Oldukça nadir görülen bir rahatsızlığa sahip olan Rowles'ın başına gelenlerin sebebi ise tedavisi için kendisine yapılan müdahalede gizli. Peki görenleri hayrete düşüren, genç kadının adını dünyaya duyuran tedavide Rowles'ın başına neler geldi? İşte cevabı.

Haberin Devamı

Böyle ameliyat görülmedi, şoke eden köpek detayı Burnundan saç çıkıyor

BABASININ KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Trinity Rowles, bir akşam üstü ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan babasının yanından kendi evine dönmek için yola çıkmıştı. Arabasına yöneldiği anda babasının uzun yıllardır beslediği pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpek Rowles'ın dakikalarca yerde sürükledi ve kolunu adeta bir halat gibi çevirdi. Her şeyin bir anda gerçekleştiği olayda Rowles'ın vücudunda ciddi yaralar meydana geldi. Kollarında, kulaklarında ve en önemlisi burnunda yaralar oluşan Rowles, çevredekilerin yardımıyla hızlıca hastaneye kaldırıldı. Genç kadının uğradığı saldırıda burnunun ucundaki deri kopmuştu. Doktorlar bu durumu çözmek için genç kadının kafa derisinden parçalar alarak burnundaki kopan bölgeye yapıştıracaklarını söylediler. Ancak işler pek de beklenildiği gibi ilerlemedi.

Haberin Devamı

Trinity Rowles, doktorların söylediğine göre toplam 6 ameliyat geçirecekti. Bu ameliyatlardan sadece 4'ü gerçekleşti. Ancak yüzündeki akılalmaz değişim onu ve ailesini şoka sürükledi.

YAŞADIKLARINI TEK TEK ANLATTI

Yüzünde, kulaklarında ve kolunda ağır yaralar bulunan 20 yaşındaki Trinity Rowles'ın alnının üstünden ve kafa derisinden burnunun ucuna deri parçası yapıldı. Ancak kısa bir süre sonra burnunun ucunda hiç beklenmedik bir şey oldu ve bu bölgeden saç çıkmaya başladı. Sebebi ise kafasından alınan deri parçalarından ötürüydü. Üstelik burnundan çıkanlar tüy gibi değil gerçek birer saç teliydi ve burnundan sarkma derecesine gelecek kadar hızla büyüyordu. Trinity Rowles için yaşadıkları zaten zordu. Ancak geçirdiği ameliyattan sonra yüzünde meydana gelen değişimleri kabul etmek daha da zordu. Fakat Rowles, birçokları için korkunç sayılabilecek bu sıra dışı durumu eğlenceye çevirmeye karar verdi. Bir gün bütün başına gelenleri sosyal medya hesabında tek tek anlattı. Hatta bütün bunları burnunun fotoğraflarını da paylaşarak yaptı. Genç kadın kısa zamanda büyük bir fenomene dönüştü.

Böyle ameliyat görülmedi, şoke eden köpek detayı Burnundan saç çıkıyor

KISA ZAMANDA 5.7 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Kısa bir süre içinde Rowles'ın çektiği video tam 5.7 milyon kişi tarafından izlenerek sosyal medyada viral oldu. Gönderi o zamandan beri yorumlarla dolup taştı ve birçok kişi saçı almanın mümkün olup olmadığını sordu. Genç kadın ise bunun ancak ilerleyen süreçte yapılacak olan ameliyatlarda mümkün olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Pek çok sosyal medya kullanıcısı Trinity Rowles'a moral vermek adına onun yeniden yapılan bu sıra dışı görünümlü burnunu övdü, hatta onun sevimli göründüğünü söyleyerek fenomenin yanında olduklarını söyledi.

'ÇOK DAHA KÖTÜSÜ OLABİLİRDİ'

Trinity Rowles, şimdilerde yaşadıklarıyla barışmış bir şekilde olacağı diğer ameliyatları bekliyor ve daha kötüsünü yaşamadığı için mutlu olduğunu söylüyor. Olaydan sonra kendine geldiği bir anda tek tek olay anını anlatan Trinity Rowles, "Ölüme yakın bir deneyime sahip olmak hayata bakış açımı değiştirdi ve hâlâ burada olduğum için gerçekten minnettarım, çünkü çok daha kötüsü olabilirdi" dedi.