Dünya Bu kareyi paylaşıp 'uzaylılar gerçek' dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi

Bu kareyi paylaşıp 'uzaylılar gerçek' dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi

17.08.2023 - 16:18 | Son Güncellenme:

76 yaşında psişik güçleri olduğunu iddia eden Uri Geller isimli kişi, uzaylıların gerçek olduğunu öne sürerek onlara dair bir fotoğraf paylaştı. Söz konusu kare kısa sürede dünyada ses getirdi.

Bu kareyi paylaşıp uzaylılar gerçek dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi

Temmuz ayının son haftasında dünya ABD Kongresi'nde yapılacak olan UFO duruşmasını izledi. Söz konusu duruşmada Cumhuriyetçiler’in çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisi’nin Denetim Komisyonu’nun Ulusal Güvenlik, Sınır ve Dışişleri alt komisyonu tarafından düzenlenen oturumda daha önce ABD ordusunda görev yapmış olan üç tanık ifade verdi.

Haberin Devamı

'ŞEFFAF BİR KÜRE İÇİNDE KOYU GRİ YA DA SİYAH KÜPLER'

Oturumda ifade veren tanıklardan, görev yaptıkları dönemde havadaki gözlemlerini anlatmaları ve tanımlanamayan anormal olgulara ilişkin betimlemelerin ortak özelliklerini tanımlamaları istendi.

ABD Donanması’nda pilot olarak görev yapmış olan Ryan Graves, 'Şeffaf bir küre içinde koyu gri ya da siyah küpler gördüklerini ve bu küplerin ucunun kürenin içine değdiğini' anlattı. Sekiz yıl boyunca bu cisimleri gördüklerini ve bildiği kadarıyla hala bu vakaların yaşandığını söyleyen Graves, benzer vakaların bildirilmesi ve daha şeffaf olunması gerektiğini söyledi.
Graves, "Eğer tanımlanamayan anormal olgular yabancı ülkelere ait drone’larsa, bu acil bir ulusal güvenlik sorunudur. Eğer başka bir şeyse bilimin çözmesi gereken bir konudur" dedi.

Haberin Devamı

Bu kareyi paylaşıp uzaylılar gerçek dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi

'İNSAN KAYNAKLI OLMAYAN ARAÇLAR VAR'

Oturumda söz alan eski istihbarat yetkilisi David Grusch'un anlattıkları ise, uluslararası medya ve haber ajansları tarafından dünyaya 'son dakika' koduyla geçildi. ABD Hava Kuvvetleri’nde 14 yıl istihbarat yetkilisi olarak çalıştıktan sonra 'whistleblower' olan, yani görev yaptığı kurum içindeki kanuna aykırı ya da yanlış gördüğü uygulamaları yetkili makamlara ifşa eden Grusch, 'Dört yılı aşkın sürede 40 tanıkla yaptığı görüşmelere dayanarak ABD hükümetinin elinde tanımlanamayan ve insan kaynaklı olmayan araçların olduğunu' dile getirdi.

'UZAYLILAR GERÇEK'

Bu gelişmelerden bir ay sonra ise dünyaca ünlü psişik güçleri olduğunu iddia eden İsrailli şovmen 76 yaşındaki Uri Geller uzaylılarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. X hesabı üzerinden bir morgda uzaylıların cansız bedenlerinin çekildiğini iddia eden Geller'e yanıt takipçilerinden geldi.

Söz konusu karenin X-Files isimli diziden alındığını söyleyen takipçilerine Geller, iki fotoğraf arasındaki herhangi bir benzerlik olmadığını öne sürdü. Fotoğrafın Area 51'de çekildiğini iddia eden Geller, içerisinin iğrenç koktuğunu belirterek 'Cesetler buzlukta olmasına rağmen hepsi çürümüştü' dedi.
Öte yandan bazı kullanıcılar X-Files dizinsindekii uzaylı tasviri ile Giller'ın paylaştığı fotoğrafı karşılaştırdı ve benzer olmadıkları ortaya koydu.

Haberin Devamı

Bu kareyi paylaşıp uzaylılar gerçek dedi: Buzlukta olmalarına rağmen çürümüşlerdi