Dünya Cesedi bavuldan çıktı! Ünlü fenomenin bütün uzuvlarını kesmişler

Cesedi bavuldan çıktı! Ünlü fenomenin bütün uzuvlarını kesmişler

28.07.2023 - 15:23 | Son Güncellenme:

Bir haftadır kayıp olan kripto para fenomeninin cesedini şans eseri küçük çocuklar buldu. Olayın detayları ise dünya basınında kısa sürede gündem oldu.

Cesedi bavuldan çıktı Ünlü fenomenin bütün uzuvlarını kesmişler

Sosyal medyanın ünlü fenomeni, kripto parayla ilgili olarak yaptığı paylaşımlarıyla ününe ün katan 41 yaşındaki Arjantinli Fernando Perez Algaba 19 Temmuz'dan beri kayıptı. Ailesinin ihbarı üzerine polis her yerde Algaba'yı arıyordu. İngiliz basınında çıkan haberlerde ise futbol oynayan iki küçük çocuğun şans eseri Algaba'yı bulduğu açıklandı. 

Haberin Devamı

Cesedi bavuldan çıktı Ünlü fenomenin bütün uzuvlarını kesmişler

CESEDİNİ ÇOCUKLAR BULDU

Cansız bedeni bir bavulun içinden çıkan fenomen kurşuna dizilmişti. Küçük çocuklar hemen polisi aradı ve olay yerine birçok ekip sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgeye vardıklarında önce Algaba'nın kollarını ve bacaklarını buldular. Yerel basında, vücut parçalarının temiz bir şekilde kesildiği ve bunun bir profesyonel tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği öne sürüldüğü bildirildi.

Cesedi bavuldan çıktı Ünlü fenomenin bütün uzuvlarını kesmişler

LÜKS YAŞAMINI PAYLAŞMAYI SEVİYORDU

Kesik ellerden birindeki dövme kalıntıları cesedin Algaba'ya ait olduğunu doğruladı. Otopsiye göre 'Lechuga' (Marul) lakaplı Algaba, üç kurşunla öldürüldü. Yetkililer cinayeti soruşturuyor ancak şuana kadar hiçbir şüpheli tespit edilemedi. Algaba'nın Instagram'da 918.000 takipçisi vardı ve burada son model arabalar, jet ski'ler ve özel partilerle dolu lüks yaşamını sergiliyordu.

Haberin Devamı

Cesedi bavuldan çıktı Ünlü fenomenin bütün uzuvlarını kesmişler

KRİPTO PARALAR HAYATINI KURTARDI

Algaba, hayatını kaybetmeden önce sosyal medyada bir dizi rahatsız edici paylaşımda bulundu. Yerel basına göre, Algaba'nın fakirlikten zenginliğe giden bir geçmişi vardı. 14 yaşında sandviç satmaya başladı ama daha sonra kripto para birimlerine ve borsaya yatırım yaparak bir servet kazandı. 24 yaşına geldiğinde üst düzey araçlarla dolu devasa bir garajı vardı.

Yazarlar