Dünya Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj

Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj

18.01.2024 - 15:15 | Son Güncellenme:

Yüzbaşının eşine sosyal medya üzerinden ulaştı. Yasak aşk teklif edip, kendisine çıplak fotoğraflarını göndermesi için üst üste mesajlar yolladı. Aldığı uygunsuz teklifin rahatsızlığıyla kocasına her şeyi anlatan kadın, skandalın ortalığa saçılmasını sağladı.

Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj

Skandal ABD'nin, Kuzey Carolina eyaletinde gerçekleşerek medyanın manşetlerine taşındı. Buna göre kendisi de evli olan 2021'den bu yana polis şefi olarak görev yapan Jon Clark, Yüzbaşı Chad Wilson'ın eşinden sosyal medya üzerinden çıplak fotoğraflarını istedi ve yasak aşk teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

KOCASINA HER ŞEYİ ANLATTI

Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj

Yerel yetkililerden Nathan Bennett fesih notuna, "Memurlarınızdan birinin karısıyla romantik bir ilişki kurmaya çalışmanız kınanacak bir davranış" diye yazdı.

Yüzbaşının eşi, Clark'ın isteğine cevap vermedi ve tatsız soruların ekran görüntülerini kocasıyla paylaştı, o da bunları Bennett'le paylaştı.

Mesajları inceledikten sonra Bennett, iddiaları incelemesi için bağımsız bir müfettiş tuttu. Yerel medyaya göre, memurun Bennett'e mesajları kadına gönderdiğini itiraf etti.

BAŞKA SUÇLARI DA ORTAYA ÇIKTI

Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj

Clark'ın 2016'dan polis merkezinde görev yaptığı ve lise döneminden beri beraber olduğu eşiyle üç kız çocuğu olduğu gelen bilgiler arasında. 

Bennett, eski polis şefinin müstehcen taleplerin yanı sıra, departmanın sağladığı silahları tehlikeli biçimde kullandığını ve kendisine sağlanan aracını da uygunsuz şekilde kullandığını söyledi.

Haberin Devamı

1 Ocak tarihi itibariyle Clark'ın yerine Chad Wilson atandı. Wilson yerel medyaya verdiği demeçte, "Bu departmanın başına geçmek ve onu ileriye taşımak konusunda heyecanlıyım" dedi ancak kişisel bir mesele olduğu için Clark'ın kovulması hakkında konuşmayı reddetti.