Dünya Çocuk kaçıran üç erkek diri diri yakıldı!

Çocuk kaçıran üç erkek diri diri yakıldı!

27.08.2022 - 14:56 | Son Güncellenme:

Babası ABD'de çalışan çocuk için 1900 dolar fidye istediler, kanıt için gönderilen fotoğrafta çocuğun yanında silahlı ve maskeli bir adam vardı. Şüphelilerin yakalandığının duyulmasıyla öfkeli kalabalık hızla karakolun çevresinde toplandı.

Çocuk kaçıran üç erkek diri diri yakıldı

Orta Amerika ülkesi Guatemala'da 11 yaşındaki bir çocuğu kaçıran üç erkek şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından polis karakolundan dışarı çıkarılıp diri diri yakıldı.

Haberin Devamı

30 bin nüfuslu Chalatenango ilçesine bağlı Xemal köyünde yaşayan 11 yaşındaki Freddy Eliseo Mendez Pablo adlı erkek çocuk, 12 Ağustos tarihinde kaçırıldı.

Meksika sınırına yakın konumdaki köyden çocuğu kaçıranlar, ailesinden 1900 dolar fidye istedi.

Aile çocuğun hayatta olduğunun kanıtlanmasını isteyince, bir fotoğraf gönderildi. Fotoğrafta, maskeli ve silahlı bir erkek ile elleri bir sandalyeye bağlanmış Freddy Mendez yer alıyordu.

Mendez ailesi çocuklarını kurtarmak için istenen 1900 dolar fidyeyi ödedi ancak Freddy serbest bırakılmadı.

Çocuk kaçıran üç erkek diri diri yakıldı

Babası ABD'de çalışan çocuğun bilerek hedef alındığı, şüphelilerin evine sık sık para gönderdiğinden haberi olduğu belirtiliyor.

Guatemala polisi, 11 yaşındaki Freddy Mendez'i kaçıran Selvin Perez Morales, Samuel Domingo Godinez ve Ovidio Mendez Gabriel'i Pazartesi günü gözaltına aldı. İkisi 24, biri 38 yaşındaki şüpheliler yerel polis karakoluna götürüldü.

Haberin Devamı

Çocuk kaçıran üç erkek diri diri yakıldı

Şüphelilerin polis karakoluna getirildiğinin duyulmasıyla, öfkeli kalabalık akın akın Chalatenango'ya geldi. Köylüler, şüphelilerden birini karakoldan zorla çıkarıp Xémal köyüne kadar sürükledi.

Şüpheli erkek çocuğu başına ateş ederek öldürdüklerini ve cesedini de bir kuyuya gömdüklerini söyleyince öfke daha da büyüdü.

Kalabalık bu kez polis karakoluna geri döndü, diğer şüphelileri de zorla dışarı çıkardı.

Çocuk kaçıran üç erkek diri diri yakıldı

Yerel medyada yayınlanan görüntülerde, 11 yaşındaki Freddy Mendez'i kaçıran üç erkeğin Xemal köyünde diri diri yakıldığını bildiriyor.

Guatemala polisi, başından vurularak öldürülen ve bir kuyuya gömülen kurbanın cesedine ise Çarşamba günü ulaştı.

Chalatenango ilçesine bağlı Xemal köyünün Guatemala'nın başkenti Guatemala'ya uzaklığı, 250 kilometreden fazla.

Yazarlar