Dünya Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime 'dede' diyor!

Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime 'dede' diyor!

02.04.2024 - 14:39 | Son Güncellenme:

Yeni taşındığı şehirde bir arkadaş edindiği için mutluydu. Ancak aradan geçen zaman ilişkilerini arkadaşlıktan bir adım öteye taşıyacaktı. Eşini görenler babası veya çocuklarının büyükbabası sansa da, çift yaş farkının ilişkileri için faydalı olduğunu savunuyor.

Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime dede diyor

Bir kadın, yabancıların eşini çocuklarının büyükbabası veya kendisinin babası sanmasına rağmen, kocasıyla arasındaki 27 yaş farkının onu bebekleri için 'daha iyi bir baba' yaptığını söylüyor.

Haberin Devamı

63 yaşındaki Michael Dillon'la yerel süpermarkette sürekli karşılaşıp arkadaş olan 36 yaşındaki Gretchen Dillon, "İnsanlar sıklıkla kocamı babam sanıyor ama biz buna gülüyoruz" dedi.

ANNESİNDEN İKİ YAŞ BÜYÜK

Gretchen ABD'nin New York eyaletine yeni taşınmıştı ve bir arkadaş edindiği için mutluydu. Gretchen'in annesinden iki yaş büyük olan Michael, ona ücretsiz bir oda ve iş teklif ederek yeni hayatına ayak uydurmasına yardımcı oldu. Arkadaşlık geliştikçe ikili, birbirlerine olan hislerinin romantik hale geldiğini fark etti ve sonunda sevgili oldular.

Gretchen evliliğini şöyle anlattı: 

"Michael ve ben ilk kez birlikte olduğumuzda üzgündüm çünkü kafamda yaşlı bir adamla birlikte olmak istediğimi sanmıyordum. Biraz zaman ayırdım ve bununla yüzleştim, şimdi her zamankinden daha mutluyum."

'ARKADAŞLARIM DUL KALACAĞIMI SÖYLEDİ'

İkili, arkadaşlarının başlangıçta aralarındaki 27 yaş farkı karşısında 'şok olduklarını' ancak kısa süre sonunda onların adına sevindi. Gretchen, "Arkadaşım benden neredeyse 30 yaş büyük olduğu için dul kalacağımı söyleyerek onunla evlenmemi engellemeye çalıştı ama ben onu seviyordum ve umurumda değildi" diyor.

Haberin Devamı

Aslında sigorta eksperi olan Michael, aralarındaki yaş farkının bir artı olduğuna inanıyor. "Yaş farkı ilişkimizin başarısında son derece faydalı. 30'lu yaşlarıma göre çok daha istikrarlı ve olgunum."

Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime dede diyor

İNSANLAR BÜYÜKBABASI SANIYOR

Yıllar süren flörtün ardından Gretchen, büyük bir evlilik teklifi veya yüzük istemediğini açıkça belirttiğini ancak Michael'ın kendisini dinlemediğini anlattı. 2017 Şükran Günü'nde Michael, tüm ailesinin önünde diz çöktü ve Gretchen'a pırlanta bir yüzükle evlenme teklif etti. Yeni evliler birlikte aile kurmaya karar verdiler ve üç yıl sonra Gretchen hamile olduğunu öğrendi.

Gretchen, "Michael yeniden baba olmak için sabırsızlanıyordu" diye anlattı. 61 yaşındaki adam zaten iki çocuk babasıydı ancak yeni bir bebeği daha olgun bir yetişkin olarak büyütmeye başlamanın heyecanını yaşıyordu. Çift, Ekim 2021'de oğullarını kucağına aldı. Michael, "İnsanlar her zaman Shannon'ın büyükbabası olduğumu düşünüyor ama ben buna sadece gülüyorum" diyor.