Dünya ‘Dansa devam Sanna’

‘Dansa devam Sanna’

30.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, dans ederken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’e destek verdi.

‘Dansa devam Sanna’

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin (36) geçtiğimiz günlerde bir partide dans ederken çekilmiş videolarının sızdırılmasıyla muhaliflerinin ağır eleştirilerine hedef olmuştu. ABD’nin eski first lady’si ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton (74) ise Twitter’da dans ederken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak Sanna Marin’e “Dans etmeye devam et” mesajını yolladı. Sanna Marin de “Teşekkür ederim Hillary Clinton” tweet’ini atarak ve bir kalp emojisi ekleyerek hızla yanıt verdi.

Haberin Devamı

‘Dansa devam Sanna’

Sanna Marin’in dans videoları muhaliflerinin tepkisini çekti.

Clinton’ın paylaştığı dans fotoğrafı, 2012’de Dışişleri Bakanı’yken gittiği Kolombiya’nın Cartagena şehrindeki bir gece kulübünde çekilmiş. Bu fotoğrafın altına yazdığı notta Marin’in özgürce dans etme hakkını savunan eski bakan, “Ann Richards’ın dediği gibi Ginger Rogers, Fred Astaire’in yaptığı her şeyi geriye doğru ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla yaptı” dedi. ABD’li sanatçılar Fred Astaire ile Ginger Rogers, 1933’ten 1939’a kadar 10 müzikal filmde dans partneriydi. Clinton da Astaire bir erkek olarak dansıyla övülürken Rogers’ın daha zorlu hareketleri yüksek topuklu ayakkabılarla yaptığını hatırlattı.

‘Dansa devam Sanna’

Hillary Clinton