Dünya ‘Dibe vurmuştum ama ayağa kalktım’

‘Dibe vurmuştum ama ayağa kalktım’ 

21.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eski eşi Amber Heard tarafından şiddet uygulamakla suçlanınca Hollywood’dan dışlanan Johnny Depp, Cannes Film Festivali’nde yeniden doğunca içini döktü.

‘Dibe vurmuştum ama ayağa kalktım’

DIŞ HABERLER SERVİSİ - ABD’li aktör Johnny Depp (59) eski eşi, aktris Amber Heard tarafından evlilikleri sırasında şiddet uygulamakla suçlanınca Hollywood’da “istenmeyen adam” ilan edilmişti. “Kariyeri bitti” denilen Depp, geçen yıl Heard’e açtığı iftira davasını kazanınca ise yeniden bir diriliş sürecine girmişti. Bu yeniden doğumun en somut göstergesi de aktörün geçen hafta Cannes Film Festivali’nde ayakta alkışlanmasıydı. Kral XV. Louis’yi canlandırdığı “Jeanne du Barry” filmiyle festivale katılan Depp, Associated Press’e samimi açıklamalarda bulundu. Dava sürecinde dibe vurduğunu söyleyen oyuncu, “Dibe vurmuştum, dibe vurduğunuzda bodrumu buluyorsunuz. Herşey bir anda altüst oluyor, şaşırıyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı

‘Marlon ne yapardı?’

Dibe vurduğu dönemde kendisine “Ne oldu bana? Bu benim hayatım mı?” sorularını sorduğunu belirten Johnny Depp, geçmişte Hollywood’da yaşanmış skandallarla kendi “savaş”ını karşılaştırdığını da anlattı. 2004’te ölen efsanevi aktör Marlon Brando’ya atıfta bulunan Depp, sözlerini şöyle sürdürdü: “Marlon benzer bir durumla karşılaşsaydı hayatta kalamazdı sanırım. Öyle bir ruh haline sürüklenirdi ki gidip birini öldürürdü. Ben yaşadıklarımdan kesinlikle pişman değilim, çünkü birine korkunç bir şey yapmadım. O süreçte de kendimi daha yakından tanıdım.” Aktör, Cannes’da “Jeanne du Barry” filminin galasında alkışlandığında da kendisini başka bir gezegende hissettiğini ifade etti.