Dünya Doktorlar 'öldü' dedi tabutta canlandı! Aile şaşkın hemen telefona sarıldılar

Doktorlar 'öldü' dedi tabutta canlandı! Aile şaşkın hemen telefona sarıldılar

02.07.2023 - 14:59 | Son Güncellenme:

Tayland'da kanser tedavisi gören kadın nefes almayınca sağlık ekipleri öldüğünü belirledi. Yakılmak üzere hazırlıklarına başlanan kadın bir süre sonra herkesi şoke etti.

Doktorlar öldü dedi tabutta canlandı Aile şaşkın hemen telefona sarıldılar

Haziran ayında Ekvador'da 76 yaşındaki Bella Montoya, cenazesi sırasında dirildi. Ekvador'un Babahoyo kentindeki Martin Icaza Hastanesi'ndeki çalışanlar Bella'nın öldüğünü belirledikleri için aileyle iletişime geçtiler. Durumu kabullenen aile kısa sürede cenaze hazırlıkları için çalışmalara başladı. Bella'nın ölüm nedeni ise kayıtlara kalp krizi olarak geçti.

Haberin Devamı

2 HAFTA SONRA KESİN OLARAK ÖLDÜ

Hristiyanlık inancı kapsamında tabuta konulan ve açık tabut merasimi gerçekleştirilen yaşlı kadının bir süre sonra üzeri kapatıldı. Tabutun içinde evde bekleyen Bella, bir anda uyandı ve tabutu yumruklamaya başladı. Sesleri duyan yaşlı kadının oğlu hemen olay yerine koştu ve tabutu açtı. Annesinin yaşadığını gören adam bir anda gözyaşlarına boğuldu. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadın bu olaydan 2 hafta sonra bu sefer kesin olarak hayatını kaybetti.

Doktorlar öldü dedi tabutta canlandı Aile şaşkın hemen telefona sarıldılar

DOKTORLAR ÖLDÜĞÜNÜ SANDI

Benzer bir olay bu sefer Tayland'da yaşandı. 49 yaşındaki Chataporn Sriphonla rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ancak yolda hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık görevlileri kadının nefes almadığını ve öldüğünü doğruladı.  Aile ise hemen cenaze hazırlıklarına başladı. Hazırlıklar kapsamında bir tabut satın alındı ve Budist inancı gereği kadına yakılması için belirli işlemler yapıldı.

Haberin Devamı

Yakılacağı tapınağa getirilen kadın, şaşırtıcı bir şekilde burada bir anda dirildi. Durum karşısında şok olan aile üyeleri hemen kadını hastaneye götürdü.

Doktorlar öldü dedi tabutta canlandı Aile şaşkın hemen telefona sarıldılar

ANNESİ: ŞU ANDA HAYATTA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan anne, 'Kızım hastanede kanser tedavisi görüyordu, ancak doktorlar bize onun hayatta kalma şansının çok düşük olduğunu söylediler. Son anlarını ailesiyle birlikte geçirmesini istedim, bu yüzden onu bizim eve götürmesini sağladım. Eve giderken öldüğünü öğrendik ama şu anda hayatta' dedi.

Doktorlardan ise kadının nasıl dirildiğini ve nefes almadığı süre boyunca nasıl hayatta kaldığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Doktorlar öldü dedi tabutta canlandı Aile şaşkın hemen telefona sarıldılar