Dünya Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu! Londra'daki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...

Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu! Londra'daki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...

25.10.2022 - 17:27 | Son Güncellenme:

Londra'daki evinin önünden kız arkadaşı ile birlikte minibüse bindirilerek kaçırılan Türk DJ Koray Alpergin cinayetiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkıyor. Cinayetle ilgili tutuklananlardan birinin henüz 17 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu Londradaki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...

Dünyaca ünlü Spice Girls grubunun eski üyelerinden Mel B, rap'çi 50 Cent ve Puff Diddy ile aynı çevrelerde yer alan Türk DJ Koray Alpergin, bu ayın başında kız arkadaşıyla birlikte ortadan kaybolmuştu. İkiliden haber alamayan yakınları, kayıp ilanlarıyla sosyal medyayı alarma geçirmiş ve polise başvurmuştu. İngiltere'de yaşayan 43 yaşındaki DJ Koray Alpergin ve 33 yaşındaki kız arkadaşı Gözde Dalbudak, Londra'nın kuzeyindeki Enfield'deki evlerinin önünde beyaz bir minibüse zorla bindirilerek kaçırılmıştı.

Haberin Devamı

HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Türk DJ'in cansız bedeni, kendisi ve kız arkadaşının kaçırılmasından günler sonra ormanda bulundu. Londra merkezli radyo istasyonu Bizim FM'in sahibi olan Alpergin, 15 Ekim Cumartesi günü saat 11.55'te Essex, Loughton'daki Oakwood Hill Sanayi Sitesi yakınında bulundu. Türk DJ'in olay yerinde öldüğü açıklandı.

Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu Londradaki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...

Tottenham'da yaşadığı öğrenilen 25 yaşındaki Ali Kavak, 55 yaşındaki Erdoğan Uluçay ve ismi açıklanmayan 17 yaşındaki bir çocuk, cinayet suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Mahkemeye, dehşetin ortaya çıktığı 13 Ekim'de, 43 yaşındaki Koray ve 33 yaşındaki sevgilisi Gözde Dalbudak'ın Kuzey Londra'daki Enfield'e döndükleri söylendi.

"BOĞULMA VE ŞİDDETLİ DARBELER"

Savcı Nicholas Hearn, "Beyaz maskeli kişiler tarafından saldırıya uğradılar ve bir minibüse bindirilip bir yere götürüldüler ve iradeleri dışında orada tutuldular." dedi ve ekledi:

Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu Londradaki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...

Haberin Devamı

Alpergin fena halde dövüldü ve öldürüldü. İki gün sonra, 15 Ekim Cumartesi günü, Alpergin'in cesedi halk tarafından Loughton, Essex'teki bir ormanlık alanda bulundu. Çıplaktı ve yanıklar, morluklar ve kesiklerle kaplıydı.

Koray Alpergin'e yapılan otopsi sonucunda, boğulma, keskin olmayan bir cisimle alınan darbelerle iç organ ve kaburgalarda hasar, ölüm nedeni olarak belirlendi.

İstanbul'dan ziyarete gelen Gözde Dalbudak'ın daha sonra bulunduğu ve fiziksel olarak zarar görmediği aktarıldı. Üç sanık, ayrıca adam kaçırmakla da suçlanarak, 6 Ocak'ta yapılacak duruşma öncesinde tutuklandı. Polis, 55 yaşındaki dördüncü bir kişinin daha tutuklandığını ancak kefaletle serbest bırakıldığını doğruladı.

Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu Londradaki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...

Alpergin, aralarında Amerikalı rap'çi 50 Cent ve Spice Girl Mel B'nin de bulunduğu ünlü şarkıcılarla birlikte dünyayı gezdiği fotoğrafları Instagram'da paylaşmıştı. Türk DJ, sosyal medya hesabında ailesinin, özellikle de oğlu Deniz ve kızı Zara'nın fotoğraflarını sık sık paylaşıyordu.

Sosyal medyada on bini aşkın takipçisi bulunan ünlü DJ, Türkiye'ye geldiğinde şef Nusret Gökçe ve futbolcular Jose Sosa, Tasos Mpakasetas ve Caleb Ekuban ile de zaman geçirerek fotoğraflarını paylaşmıştı. DJ Alpergin'in, şu anda Fenerbahçe'de forma giyen Emre Mor ile de Londra'da çekilmiş pek çok fotoğrafı bulunuyor.

Dövülmüş ve yakılmış halde bulundu Londradaki Türk DJ cinayetinde şok detaylar...