Dünya Ejderhaların anası Emilia Clarke, neden House of the Dragon izlemediğini anlattı

Ejderhaların anası Emilia Clarke, neden House of the Dragon izlemediğini anlattı

25.01.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

Oldukça makul bir gerekçe.

Ejderhaların anası Emilia Clarke, neden House of the Dragon izlemediğini anlattı

HBO'nun George R. R. Martin kitaplarından uyarlama dizisi Game of Thrones, 2011 yılında yayınlanmaya başladığından beri pek çok oyuncusuna şöhretin kapılarını araladı.

Haberin Devamı

Bu oyunculardan biri de şüphesiz Emilia Clarke. Sekiz sezon boyunca Daenerys Targaryen karakterini canlandıran oyuncu, dizinin en unutulmaz ve ihtilaflı karakterlerinden biri oldu. Şimdi ise HBO, bildiğiniz gibi Dany'nin ailesine odaklanan yeni bir dizi yayınlıyor ve Clarke'ın da bu durumdan hoşnut olmasını beklersiniz değil mi? Aslında durum pek de öyle değil...

Game of Thrones'u Beğendiyseniz Sevebileceğiniz 8 Dizi

Variety'e konuşan ünlü oyuncu, House of the Dragon dizisinin üstün başarısından —reyting rekorları ile ödül avcısı GoT'un ayak izlerini takip edercesine kazandığı Altın Küre ödülünden yani— büyük mutluluk duysa bile Dany'nin tehlikeli ve fazla sarışın atalarını henüz izlemediğini açıkladı. Clarke'ın açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Bunun için beni bağışlar mısınız? Bu fazla tuhaf bir durum. Dizi için çok mutluyum. Tüm ödüllerle gurur duyuyorum... Ama yapamam işte. Çok garip. Çok yabancı. Bu tıpkı birinin, 'Senin dönemin olmayan mezunlar buluşmasına katılmak ister misin?' demesi gibi. İşte böyle hissettiriyor. Bu yüzden uzak duruyorum."

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ