Dünya Eski sevgili düğünü bastı! Damadın ayağına yapışıp tek bir şey söyledi

Eski sevgili düğünü bastı! Damadın ayağına yapışıp tek bir şey söyledi

04.12.2023 - 12:41 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisinin düğününü basan ve bacağına yapışan kadın, damadı gelinle evlendirmemek için her yolu denedi.

Eski sevgili düğünü bastı Damadın ayağına yapışıp tek bir şey söyledi

Kasım ayının son haftasıydı, bir süredir beraber olduğu kadınla evlilik yoluna giren adam "Evet" demeye çoktan hazırdı. Düğün salonuna geçildi, nikah memuru geldi. Konukların arasından bir ses duyuldu, daha sonrasında yaşananlar ise önce yerel sonra dünya basınında yankı uyandıracak görüntülere yol açtı.

Haberin Devamı

DAMAT SADECE İZLEDİ

Düğünü basan eski sevgili, onlarca davetlinin arasından sahneye atlayarak damadın bacağına yapıştı. Damattan burada net bir açıklama bekleyen eski sevgili, bütün gençlik yıllarını beraber geçirdiklerini hatırlatarak adamı bu evlilikten vazgeçirmeye çalıştı. Çığlıklar içinde ağlayan ve kendini yerlere vuran eski sevgiliye ise damat hiçbir şey demedi.

Eski sevgili düğünü bastı Damadın ayağına yapışıp tek bir şey söyledi

'AŞKIMIZI UNUTTUN MU?' DEYİNCE....

"Yedi yıldır birlikteydik, aşkımızı unuttun mu" diyen kadına daha sonra damattan ilginç bir yaklaşım geldi. Eski sevgilisinin elini tutarak sakinleştirmeye çalışan adama müstakbel gelinden hiçbir tepki gelmedi. Olan biten her şeye sanki onunla hiçbir ilgisi yokmuş gibi kayıtsız görünen gelin sadece durup izlemekle yetindi.

Çin'de kayıtlara geçen bu görüntülerden dakikalar sonra damat ve müstakbel gelin evlendi, eski sevgili ise salonu terk etti. Hatta gelin bir statü göstergesi olarak elini damadın eline bağladı.