Dünya Eski sevgilisini 18 bin kez aradı

Eski sevgilisini 18 bin kez aradı

19.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Danimarka’nın Holbaek kentinde bir adam, eski sevgilisini 3 ay içinde 18 bin 36 kez telefonla taciz etmekten 15 ay hapis cezasına çarptırıldı

Eski sevgilisini 18 bin kez aradı

Günde 1000 arama

Haberin Devamı

Danimarka’da adı açıklanmayan bir adam ayrıldığı sevgilisini telefonla defalarca taciz ettiği için hapis cezasına çarptırıldı. Holbaek kentinde yaşanan olayda ismi açıklanmayan 40 yaşındaki tacizci adam geçen yıl mayıs ayı sonundan temmuz ayı başına kadar eski sevgilisini 18 bin 36 kez telefonla arayıp taciz etti. Adamı bazı günlerde kadını günde 1000 kez aradı. Adam hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Ancak adam bu kararı ihlal etti. Bunun üzerine Holbaek Şehir Mahkemesi, uzaklaştırma kararını ihlal eden ve kadınla başka yollardan irtibata geçen adama 1 yıl hapis cezası verdi.

Evine zarar verdi

Suçlamaları reddeden adam, 1 yıllık hapis cezasını temyiz etti. Bu süreçte bile eski sevgilisiyle 6 kez fiziki irtibata geçmeye çalışan adam, kadının evine ve eşyalarına zarar verdi. Bu gerekçeler ile Östre Landsret Yüksek Mahkemesi tacizci adamın 1 yıl olan hapis cezasını 15 aya çıkardı. Adam, kadını kendisine borcu olduğu için sürekli aradığını söyledi.