Dünya Evlilik sorunları mı, çocukluk travması mı?

Evlilik sorunları mı, çocukluk travması mı?

31.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu Will Smith, Oscar ödülleri töreninde sunuculuk yapan komedyen Chris Rock'a attığı tokatla gündemdeki yerini koruyor.

Evlilik sorunları mı, çocukluk travması mı

Eşi Jada Smith ile dalga geçtiği gerekçesiyle Rock'a şiddet uygulayan aktörün aslında evliliğinin çatırdaması nedeniyle psikolojisinin yerinde olmadığı öne sürüldü. New York Post gazetesine göre, çift "çok eşlilik" dedikodusuna ve "scientology tarikatı"na üye olduklarına dair iddialara artık tahammül edemez hale geldi. Ancak eleştirmenler, "Will Smith geçen yıl evliliklerinin tek eşliliğin ötesine geçtiği açıklamasıyla bu söylentileri alevlendirdi" diyor. Öte yandan Will Smith’in Oscar gibi önemli bir törende sahnede şiddete başvurmasının arkasında çocukluğundaki travmaların olduğunu iddia edenler de var. Yakın arkadaşları, aktörün 9 yaşındayken babasının annesini dövmesine şahit olduğunu ve bu konuda hiçbir şey yapamamasının ağır yükünü bugün de taşıdığını öne sürüyor. Oscar töreninde Chris Rock’ın Jada Smith ile dalga geçmesinin de aktörü çocukluğunun travmasına götürdüğü iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Jada Smith: Bu bir iyileşme dönemi

 Komedyen Chris Rock sunuculuk yaptığı Oscar töreninde, saçkıran hastalığı nedeniyle saçını kaybeden oyuncu Jada Smith'in bu durumuyla ilgili "mizah" yapınca Will Smith'in saldırısına uğramıştı. 1997'den bu yana Will Smith ile evli olan Jada Smith, pazar gününden bu yana gündemde olan olayla ilgili dün Instagram'da kısa bir açıklama yaparak "Bu bir iyileşme dönemi" diye yazdı.