Dünya Evlilik teklifine 'hayır' dedi sevgilisini yıktı: Buraya bunun için mi geldik?

Evlilik teklifine 'hayır' dedi sevgilisini yıktı: Buraya bunun için mi geldik?

28.12.2023 - 10:27 | Son Güncellenme:

Roma'da evlenme teklifi alan genç kadın verdiği yanıtla sevgilisi adeta yıktı. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen görüntü dünya medyasında da ses getirdi.

Aralık ayının gelmesiyle birlikte Avrupa ülkeleri Noel'e kilitlendi. 25 Aralık'ta kutlanan ve İsa Peygamber'in doğumunun sembolik olarak anıldığı gelenek son yıllarda turizm sektörünü olumlu anlamda etkiledi. Tatile çıkan sayısız insan Avrupa'ya dağılırken bunlardan biri de kız arkadaşıyla İtalya'nın başkenti Roma'ya giden bir gençti.

Haberin Devamı

Evlilik teklifine hayır dedi sevgilisini yıktı: Buraya bunun için mi geldik

DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKÜP YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Gün boyu Roma'nın tarihi sokaklarında yürüyen çift, akşam saatlerinde bir sokak müzisyenin söylediği şarkıyı duydu. Müzisyen arka planda şarkısını söylerken genç kadın da dans etmeye başladı. Tam o sırada dizlerinin üstüne çöken ve cebinden yüzük çıkaran adam aniden evlenme teklifi etti. Çevredekilerin meraklı bakışları eşliğinde devam eden heyecan kısa bir süre sonra ise kabusa döndü.

Evlilik teklifine hayır dedi sevgilisini yıktı: Buraya bunun için mi geldik

'EVET Mİ HAYIR MI?' SORUSUNA ŞOK YANIT

İtalyan La Stampa gazetesine göre genç kadın o anlarda "Buraya bunun için mi geldik?" diyor, erkek arkadaşı ise yanıt olarak hemen "evet mi hayır mı?" diye soruyor. Bu sorunun üzerine kadın adeta ilişkiye noktayı koyarak "Hayır" diyor. Görüntünün son kısımlarında ise kadının ek olarak "Buna hazır değilim" dediği de kayıtlara geçiyor. Çevredeki insanların ise o anlarda İtalyanca "evet" diyerek bağırdığı duyuldu.