Dünya Film sahnelerini aratmadı!

Film sahnelerini aratmadı!

01.07.2013 - 11:30 | Son Güncellenme:

Afganistan'da görüntülenen bu kareler görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Film sahnelerini aratmadı

Afganistan 'da meydana gelen intihar saldırıları birçok cana mâl olurken Celalabad'da çekilen bu fotoğraflar, film karelerini aratmadı.

Haberin Devamı

CANLI BOMBA BÖYLE YAKALANDI

2009 yılında çekilen 'The Hurt Locker ' (Ölümcül Tuzak) filmindeki sahneleri andıran olayda üzerine bağladığı bombaları, elinde tuttuğu el bombası ve kaleşnikof silahıyla tam bir ölüm makinasına dönüşen intihar saldırganı pimi çekemeden Afgan güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getiriliyor. Bundan sonra ise hem kimseye zarar veremeden yere yatırılan ve elleri arkasından bağlanan intihar bombacısı için hem de yerel güvenlik güçleri açısından imtihan başlıyor çünkü bomba aktif durumda... Neyse ki korkulan olmuyor, bombacının üzerinde bulunan patlayıcılar, bir bomba imha uzmanının çabasıyla etkisiz hale getiriliyor ve gözaltına alınan saldırgan sorgulanmak üzere gözaltına alınıyor.

ÜLKEDE 44 KİŞİ ÖLDÜ

Haberin Devamı

Bu arada Afganistan'ın Tahar ve Uruzgan vilayetlerinde çıkan çatışma ve olaylarda biri polis 44 kişinin öldü, biri polis 51 kişi de yaralandı.

Afganistan güvenlik makamları, Tahar vilayetinin Talikan şehrinde düzenlenen gösteride polisle çıkan çatışmada 3 göstericinin öldüğü bildirildi. Ayrıca 50 kişinin de yaralandığını duyuruldu.

Afganistan'ın Uruzgan vilayetinde ise polis ve Taliban arasında çıkan çatışmada bir polis ve 40 Taliban'ın öldüğü ve bir polisin yaralandığı bildirildi. (Samanyolu)

Yazarlar