Dünya Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu! Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu

Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu! Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu

16.06.2023 - 12:26 | Son Güncellenme:

Melody Sasser, online flört sitesinde David Wallace ile eşleşerek beraber zaman geçirmeye başladı. Ancak Wallece'ın başka bir kadınla nişanlanarak kendisini terk etmesi üzerine kıskançlıktan gözü döndü. Çifti rahat bırakmayan takıntılı kadın, deepweb üzerinden bir tetikçiyle anlaşarak şeytani bir yola yöneldi.

Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan 47 yaşındaki Melody Sasser, 2020 yılında Match.com isimli online flört sitesinde David Wallace ile eşleşti. İkili kısa sürede Knoxville çevresinde hiking (doğa yürüyüşü) arkadaşı oldu.  Ancak Wallace, nişanlısı Jennifer ile birlikte olmayı tercih ederek Sasser'ı terk etti ve Alabama'ya taşınmaya karar verdi. 47 yaşındaki kadının, öfkeden gözü döndü ve takıntılı bir hale geldi.

Haberin Devamı

2022 sonbaharında, Sasser'in çiftin evine giderek David'in evleneceğini öğrenmesi üzerine, 'Umarım ikiniz de uçurumdan düşüp ölürsünüz' dediği aktarıldı. Aynı zaman diliminde Jennifer, arabasının bir anahtarla çizildiğini keşfetti.

SINIR TANIMAYAN TACİZ

Bunun yanı sıra çift, arayanın sesini gizleyen bir cihaz kullandığı rahatsız edici telefonlar almaya başladı. Sasser'ın tacizi yalnızca bu hareketlerle sınırlı kalmadı. 2023 yılının Ocak ayına gelindiğinde Sasser'in, Jennifer'ı öldürmek için Online Killers Market ismindeki deepweb sitesine girerek bir tetikçiye yaklaşık 10 bin dolar (yaklaşık 236.759 tl) Bitcoin ödediği iddia edildi.

Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu

'SORUŞTURMA İSTEMİYORUM'

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre Sasser; siteye 'Cattree' kullanıcı adıyla, 'Rastgele veya kaza gibi görünmesi gerekiyor veya bitki ilaçları kullanılabilir, uzun bir soruşturma istemiyorum' diye yazdı.

Haberin Devamı

Tüyler ürperten mesaj, Jennifer ve kocası David Wallace hakkında kullandıkları arabalar ve nerede çalıştıkları gibi bilgileri vererek şöyle devam etti:

'Jennifer, geçenlerde yeni kocasının yanına taşındı. Evde çalışıyor ve ofisi Birmingham'da, havlayıp zıplayan üç köpeği var ama iyi köpekler'

KONUMUNU BİLE TAKİP ETTİ

'Cattree' ayrıca tetikçinin onu teşhis etmesine yardımcı olmak için Jennifer'ın resimlerini de siteye yükledi. Yetkililer, Sasser'in Jennifer'ın günlük rutini hakkında daha fazla bilgi sağlamak için siteye tekrar mesaj attığını açıkladı. Sasser, 'Dün evden çalıştı ve yalnız başına iki mil (yaklaşık üç km) süren bir yürüyüşe çıktı' diye yazdı. Yetkililerin keşfettiği bir diğer rahatsız edici detaya göre Sasser'ın, Jennifer'ın anlık konumuna bile erişimi vardı. Saplantılı kadın, her şeyden habersiz olan Jennifer'ın telefonuna lokasyon tespitine imkan sağlayan bir uygulama kurmuştu.

Keşfedilen diğer mesajlar ise, 2023 yılının Mart ayı sonlarında 'iş tamamlanmadığı' için 'Cattree'nin siteden yana hüsrana uğradığını ortaya çıkardı:

'2 ay 11 gün bekledim ve iş bitmedi. 2 hafta önce üzerinde çalışıldığını ve bir hafta içinde tamamlanacağını söylemiştin. İş hala halledilmedi. Başkasını mı görevlendirmem gerek? Yapılacak mı? Gecikme nedir? Ne zaman yapılacak?'

'Cattree'nin kurduğu lokasyon uygulamasından Jennifer'ın özel bilgilerini paylaşmaya başlamasıyla, kiralık katil işin 'çok riskli' olduğunu söyleyerek teklifi reddetti. Nisan 2023'e gelindiğinde, yabancı güvenlik güçleri, Jennifer Wallace'ın bir suikast planının hedefi olduğunu Homeland Security'e (İç Güvenlik Bakanlığı) bildirdi.

Haberin Devamı

Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu

10 YILLA YARGILANIYOR

Yetkililer, suikast planının arkasında Sasser'in olduğuna dair somut kanıt elde etmek için Bitcoin ATM'leri işleten bir şirket olan Coinhub'ı ifade vermeye çağırdı. Şirket, yetkililere Sasser'ı 'Cattree' kullanıcısıyla ilişkilendiren verileri sağladı. Yetkililer ayrıca iki farklı tarihte Sasser'in aracını, Jennifer'ın iş yerinin otoparkında tespit etti.

Bu bilgilerle, Sasser 18 Mayıs'ta kiralık cinayet için kiralık katil bulma suçlamasıyla tutukladı. Sasser, Haziran ayında ilk duruşması için federal mahkemeye çıktı. Hüküm giyerse 10 yıla kadar hapis cezasıyla karşılaşması bekleniyor.