Dünya Gardiyan vahşeti! Mahkumu çırılçıplak buzluğa atıp öldürdüler

Gardiyan vahşeti! Mahkumu çırılçıplak buzluğa atıp öldürdüler

17.02.2023 - 12:31 | Son Güncellenme:

ABD'de yaşanan ve bir mahkumun ölmesine sebep olan olay hem ülkede hem de dünyada gündem oldu. Söz konusu ölümün detayları ise insanı dehşete düşürtecek cinsten.

Gardiyan vahşeti Mahkumu çırılçıplak buzluğa atıp öldürdüler

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan kan donduran olay dünya basınında gündem oldu. Anthony Mitchell adlı mahkumun yaşadığı işkence, tüm ülkede yankı uyandırdı. Bölgede bulunan hapishanelerden birinde kalan ve gördüğü işkence sonucu hayatını kaybeden Mitchell, gardiyanların kötü muamelesine maruz kaldıktan sonra feci şekilde öldürüldü.

Haberin Devamı

AVUKAT OLAYA İNANAMADI

Uyuşturucu bulundurmak ve polise ateş açmaktan tutuklanan ve hapse atılan Mitchell, hem zihinsel hem de fiziksel sağlık sorunları yaşıyordu. Korkunç olay ise hapishanede çalışan Karen Kelly isimli kadının yaşananları Mitchell'in ailesiyle paylaşmasıyla birlikte ortaya çıktı. Kameraya yansıyan o anlarda Mitchell'in feci şekilde dövüldüğü ve ölüme terk edildiği görüldü.

Mahkumun ailesi bu sayede Walker County Şerif Ofisine dava açtı. Avukat Jon Goldfarb, 'Bu şimdiye kadar gördüğüm en kötü mahkum istismarı vakası' dedi.

Gardiyan vahşeti Mahkumu çırılçıplak buzluğa atıp öldürdüler

VÜCUT ISISI 26 DERECEYE DÜŞTÜ

Yaşanan skandalda hapishanedeki gardiyanlar, Mitchell'i çırılçıplak soyduktan sonra mahkumu mutfağın dondurucu odasına soktular. Mitchell, hipotermi nedeniyle mutfağın dondurucusunda 26 Ocak tarihinde hayatını kaybetti. Hastanede yapılan incelemeler sonrasında Mitchell'in vücut ısınının 26 dereceye düştüğü belirtildi. Mitchell'in otopsisini yapan doktor konuyla ilgili şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Hipoterminin nedeni belli değil. Hipotermiye neden olan bir tıbbi durumu olabilir. Soğuk bir ortama maruz kalmış olabilir mi bilmiyorum. Tecrübelerimden yola çıkarak ölümünün nihai nedeninin hipotermi olduğunu söyleyebilirim'

Gardiyan vahşeti Mahkumu çırılçıplak buzluğa atıp öldürdüler

'KORKUNÇ VE KASITLI'

Mahkeme süreci devam eden olay hakkında Walker County Tıbbi Müfettişi de konuştu. Mitchell'in otopsi raporunu henüz yayınlamayan müfettiş konuyla ilgili 'Mitchell ölümü hak etmedi. Yaşananlar korkunç, ve kasıtlı' değerlendirmesinde bulundu.