Dünya Güzellik yarışmasında kraliçeye saldırı! İkinci olunca deliye döndü

Güzellik yarışmasında kraliçeye saldırı! İkinci olunca deliye döndü

12.03.2023 - 10:52 | Son Güncellenme:

Güney Amerika ülkelerinden Kolombiya'da bir güzellik yarışmasında yaşananlar dünyada gündem oldu. Kameralara yansıyan o anlarda birinci ve ikinci olan kadınların kavgası yer aldı.

Güzellik yarışmasında kraliçeye saldırı İkinci olunca deliye döndü

Kolombiya'da meydana gelen olay gündeme bomba gibi düştü. Ülkenin an Pedro kasabasında karnaval kutlamaları kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında yaşananlar dünyada ses getirdi. Ülkenin an Pedro kasabasında karnaval kutlamaları kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında yaşananlar dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

BİRİNCİ VE İKİNCİYE ÖDÜL VERİLDİ

Kolombiya basınında çıkan haberlere göre düzenlenen yarışmada tacı Zharick Manjarres isimli kadın taktı. Birinci olan Manjarres'e 700 sterlin ( yaklaşık 16 bin lira) ödül verildi.

Yarışmada ikinci ise Milagro Rodriguez oldu. Rodriguez, ikinciliği için yaklaşık 5 bin lira para ödülü kazandı, ancak Rodriguez sonuçlardan memnun değildi.

BİR ANDA YUMRUKLAMAYA BAŞLADI

Yarışmanın ilerleyen kısımlarda taç giyme töreninde skandal bir hareket yaşandı. Kameraya yansıyan o anlarda taç giymek üzere olan Manjarres, Rodriguez tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

Güzellik yarışmasında kraliçeye saldırı İkinci olunca deliye döndü

Güvenlik tarafından jet hızında müdahale edilen kadın güçlükle sakinleştirildi. Olayın ardından yarışma yetkilileri, ikinciyi eylemlerinden dolayı cezalandırmamaya karar verdi.

Güzellik yarışmasında kraliçeye saldırı İkinci olunca deliye döndü

Öte yandan söz konusu görüntüler kısa sürede sosyal medyada ses getirdi. Birçok kullanıcı o anlara yorum yağdırırken, saldırgan kadına 'Bayan Boksör' lakabı takıldı.