Dünya Hava korsanını gölgede bıraktı

Hava korsanını gölgede bıraktı

30.03.2016 - 11:23 | Son Güncellenme:

Dünya gündemine oturan Mısırlı hava korsanının eski eşi için uçak kaçırması olayı bir anda uçaktaki yolculardan birinin hikayesine dönüştü. Hava korsanı Seyfettin Mustafa'nın uçakta selfie çektiği genç adam hava korsanını hatta uçağın kaçırılması olayını bile gölgede bıraktı.

Hava korsanını gölgede bıraktı

Dün Mısır'ın İskenderiye kentinden başkent Kahire'ye gitmek üzere havalanan yolcu uçağını kaçıran kava korsanının ilginç hikayesi uçaktaki bir yolcunun hikayesi tarafından deyim yerindeyse sönük kaldı. Dünya medyası bir anda ilgisini hava korsanından korsanla selfie çeken adama yöneltti.

Hava korsanıyla selfie çeken İngiliz Ben Innes'in fotoğrafı twitter'dan paylaştığı ortaya çıktı. 26 yaşındaki Innes, sağlık ve güvenlik uzmanı olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Innes, hava korsanı ile çektirdiği selfie sonrasında, uçaktan kaçarak uzaklaşan yolcular arasındaki görüntüleri de olay oldu.

Dünyayı ayağa kaldıran hava korsanı Seyfettin Mustafa'nın, uçakta kimliği bilinmeyen bir şahısla görüldüğü fotoğraf önce, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde yayınlandı. Innes uçakta alıkonulan 4 yabancı uyruklu kişiden birydi.

HAVA KORSANIYLA NASIL SELFIE ÇEKTİ?

Herkesin merak ettiği soruya Innes kendi yanıt verdi. Olayların sonlanmasının ardından açıklama yapan Innes, kabin personeli aracılığıyla hava korsanına selfie çektirmek istediğini ilettiğini ve korsanın bu isteği kabul ettiğini ifede etti.


Bu sıradışı genç adam hava korsanıyla çektirdiği selfienin bugüne kadar çektirdiği en iyi selfie olduğunu da söyledi.