Dünya Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti! 'Kirli çamaşarını yıkayan bile var'

Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti! 'Kirli çamaşarını yıkayan bile var'

14.12.2022 - 06:31 | Son Güncellenme:

Tatillerde ya da iş seyahatlerinde kalınan otel odalarındaki su ısıtıcılar ve kahve makineleri her ne kadar pratik olsalar da ortaya dökülen bazı itiraflar mide bulandıracak cinsten. Hem otel çalışanları hem de kullananların dediklerine göre içerisinde kirli çamaşırını yıkayan da var, tavuk pişiren de!

Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti Kirli çamaşarını yıkayan bile var

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - Uzun bir yolculuk sonrası otel odanıza vardığınızda bu yorgunluğu sıcak bir çay ya da kahve eşliğinde üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Bunun için odada bulunan su ısıtıcısı ne kadar pratik görünse de bu elektrikli cihazları kullanmadan önce bir kez daha düşünmekte fayda var. Çünkü otel odalarında bulunan su ısıtıcılarıyla ilgili deneyimlerini paylaşan otel çalışanları oldukça korkunç ve mide bulandıran gerçekleri gözler önüne serdi. Bunun yanında otellerde konaklayanların sosyal medya hesaplarında paylaştığı bazı yorumlar da su ısıtıcılarının hangi tuhaf amaçlarla kullanıldıklarını kanıtlar nitelikte. İşte dehşete düşüren o detaylar.

Haberin Devamı

Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti Kirli çamaşarını yıkayan bile var

İÇ ÇAMAŞIRINI BİLE YIKADI

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan bir otel çalışanı, su ısıtıcılarının ya da kahve makinelerinin her zaman sıcak içecek hazırlamak için kullanılmadığını iddia etti. Otellerde kalacak kişilere dikkatli olmaları gerektiği yönünde bazı uyarılarda bulunan otel çalışanı, bugüne kadar karşılaştığı en tuhaf durumu ise şu sözlerle anlattı:

"Geçmişte küçük bir otel işletiyordum. Bir kadın, tatilinde yanına fazladan iç çamaşırı almayı unuttuğu için kirli iç çamaşırlarını su ısıtıcısında yıkamıştı. Su ısıtıcısını farklı şekilde kullanan insanlar vardı ama bu kelimenin tam anlamıyla en kötüsüydü. Ayrıca bunu düşündüğünüzden çok daha fazla insan yapıyor. Medikal iğnelerini sterilize eden insanlardan bahsetmiyorum bile. Ancak iç çamaşırları içlerinde en çılgın olanı."

'HIZLI VE HİJYENİK' DİYE PAYLAŞTI

Otellerdeki su ısıtıcılarının amacından çok daha farklı şekilde kullanıldığını anlatan yalnızca otel çalışanları da değil! Su ısıtıcıları çamaşır yıkamak için kullananlar, yaptıkları bu çılgınlığı herhangi bir pişmanlık duymadan çeşitli fotoğraflar eşliğinde binlerce kişiyle paylaşmayı tercih ediyor.

Gittiği tatilde yanına yeteri kadar iç çamaşırı almadığını fark eden bir kadın da bulduğu 'dahiyane' çözüm yolunu şöyle paylaştı: "Çamaşırlarımı yanıma almayı unuttum, bu yüzden onları hızlı bir şekilde yıkamanın iyi bir yolunu buldum. Otel su ısıtıcısı! Hızlı ve hijyenik."

Haberin Devamı

Hem otelde çalışanlar hem de kullananlar itiraf etti Kirli çamaşarını yıkayan bile var

TEREYAĞLI, SARIMSAKLI TAVUK PİŞİRDİ

Kaldığı otel odasında karnı acıkan bir adam da kendine ucuz ve pratik bir akşam yemeği hazırlamak için kahve makinesine çiğ tavuk koydu, daha sonra ise bu anların fotoğrafını çekerek paylaştı. Alexander C. adlı adamın LinkedIn uygulamasında paylaştığı gönderide şu ifadeler yer alıyordu:

"İş için seyahat ediyorum ve dışarıda lüks bir akşam yemeği yemek yerine otel odasında daha ucuz bir yemek pişirmeye karar verdim. Otel odasında mutfak olmamasına rağmen kahve makinesini kullanarak tereyağlı ve sarımsaklı tavuk pişirmeyi başardım. Şirketim seyahat ederken akşam yemeğini harcamama izin verse de para biriktirmek istedim çünkü her doların önemli olduğunu biliyorum. Sizi terfi ettiren böyle küçük şeylerdir."

'SAVURGANLIK YAPMAK YERİNE MARKETE GİTTİM'

Alexander C. adlı adamın yaptığı paylaşımı görenler adamın kötü bir şaka yaptığını düşünseler de yaşananlar gerçekti. Popüler internet sitesi Reddit'te tatil anılarını paylaşan bir kişi de yaptığı paylaşımda tıpkı Alexander C. gibi otel odasındaki kahve makinesinde pişirmeye çalıştığı yemeğin fotoğrafını yükledi. Bu şaşırtan paylaşımının altına ise 'Müzik festivalinden sonra oteldeki kahve makinesinde haşlanmış sığır eti şeritleri' notunu ekleyen pişkin tatilci herkesi dehşete düşürdü. Yaptıklarını, "Bir festivalden eve dönüyordum. Güzel bir yemek için savurganlık yapmak istedim ama onun yerine markete gittim ve et aldım onları dilimledim, haşladım" diyerek anlatan tatilci, ayrıca genelde iyi bir otel konuğu olduğunu ve makineyi kullanmadan önce ve kullandıktan sonra temizlediğini iddia etti.