Dünya 'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film!

 'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film!

04.04.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Vizyona girdiği anda kendisine büyük 'şöhret' edinen film izleyicileri koltuklarına mıhladı. Gelen yorumlara göre, psikolojik korku türündeki yapımı izlemek yürek istiyor. Zira, korku aşıkları arasında; 'salonu birkaç kez terk etmek zorunda kaldım' diyende var, 'bunun için yeterince güçlü değilim, benim için çok fazla' diyen de...

Immaculateı izlemeyin: Seyircileri sinema salonunda kusturan film

Ünlü oyuncu Sydney Sweeney'nin yeni psikolojik korku filmi 'Immaculate', tüyler ürperten kanlı görüntüleriyle izleyicileri koltuklarına mıhladı. 

Haberin Devamı

Seyircilerden bazılarının midesine dokunan ve sinema salonlarında kusmalarına yol açan film, korku fanatiklerini kendisine hayran bıraktı. Korku aşığı sinemaseverler, yapımı 'şimdiye kadar gördükleri en iyi filmlerden biri' diyerek tanımladı.

Yurt dışında geçtiğimiz ay vizyona giren film, sosyal medyayı da birbibirine kattı ve izleyiciler dehşet verici filmi seyrederken ne kadar korktuklarını paylaşmak için X'i, (eski adıyla Twitter) yorum yağmuruna tuttu. Bazı izleyiciler daha ileri gidip, filmdeki birçok tüyler ürpertici sahnenin midelerini bulandırdığını dahi anlattı.

Immaculateı izlemeyin: Seyircileri sinema salonunda kusturan film

'GERÇEKTEN KUSTUM'

Bir sosyal medya kullanıcısı, 'Immaculate'ı izlerken sinemada gerçekten kustum' diye yazdı ve ekledi:

"Bu filmi bir daha asla izlemeyeceğim."

Bir başka kullanıcı, "Immaculate'ın son sahnesinde, salondaki en ön sıralarında oturan bir kızın kustuğundan epey eminim" diyerek bu iddiayı destekledi. Üçüncü bir izleyici ise, "Sinemada Immaculate'ı izliyorduk ve önümüzdeki çift kusmaya başladı" diyerek yorum yaptı.

Haberin Devamı

Filmi izleyen başka biri ise spesifik olarak, 'tırnak sahnesinde midesinin bulandığını' paylaştı:

"Neredeyse kusuyordum."

Immaculateı izlemeyin: Seyircileri sinema salonunda kusturan film

'BUNUN İÇİN YETERİNCE GÜÇLÜ DEĞİLİM, BENİM İÇİN ÇOK FAZLA'

Yanı sıra başka bir seyirci, 'şu an Immaculate'ı izliyorum ve bunun için yeterince güçlü değilim. Midem bulanıyor, bu benim için çok fazla' diye yazarak yaşadığı korkuyu anlattıktan sonra şöyle devam etti:

"Eğer biraz bile mideniz bulanıyorsa bu filmi hiç tavsiye etmiyorum."

Bir diğer sinemasever ise, 'Immaculate'ı izlemeyin' diyerek uyardı:

"Salonu birkaç kez terk etmek zorunda kaldım."

TÜRKİYE'DE İÇİN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

9 milyon dolar bütçeli korku filminin prömiyeri, ABD'nin Teksas eyaletindeki Austin'de düzenlenen SXSW festivalinde gerçekleşmişti. Yapım, şimdiden 13 milyon dolar kazandı. Filmin, Türkiye'de ise, 26 Nisan'da gösterime girmesi bekleniyor.

Immaculateı izlemeyin: Seyircileri sinema salonunda kusturan film

Filmde popüler dizi Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney, İtalyan kırsalındaki ücra bir manastırda yeni bir yolculuğa atılan Amerikalı rahibe rolünü canlandırıyor. Şimdiden kötü şöhretiyle adından söz ettiren filmde 26 yaşındaki Sweeney'nin yanı sıra; Alvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Ramano, Giorgio Colangeli ve Simona Tabasco da rol alan isimler arasında.