Dünya Kadın yolcu kanlar içinde kaldı! Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı

Kadın yolcu kanlar içinde kaldı! Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı

30.11.2023 - 17:13 | Son Güncellenme:

Tatil cenneti adada keyifli bir tatil geçirmeyi planlayan yolcular, aniden çıkan kavgada paniğe kapıldı. Kaydedilen video ise, hızla viral oldu ve izlenme rekorları kırdı.

Pazartesi günü, İngiltere'nin Bristol' şehrinden İspanya'nın Kanarya Adaları'nın en büyüğü olan Tenerife'ye giden uçak yolcular arasında aniden başlayan kavgayla saniyeler içinde kaosun içine düştü.

Haberin Devamı

Uçaktaki kavga, yolcular tarafından videoya alınıp sosyla medya kanallarına yüklenmesiyle hızla tıklanma rekorları kırdı. Ancak video kavga başladıktan sonra kayda alınmaya başlandığı için olayın çıkış sebebi kesin olarak öğrenilemedi.

Görüntüler, uçağın koridorunda iki kadının yerde olduğunu ve diğer yolcuların ise, bağırıp çığlık attığını ortaya koydu. Bir kadın, videoda gözükmeyen diğer iki yolcuyu suçlarken burnundan akan kanlar göze da çarptı.

Kadın yolcu kanlar içinde kaldı Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı

Korku içindeki uçak personelinden yaralarına bakmalarını talep eden ve adı açıklanmayan kadın şöyle söyledi:

"Dostum, o kadın ve o adam!"

Bu suçlama karşısında, kamera arkasından bir başka kadının, "Bunu ben yapmadım" diyerek kendini savunduğu duyuldu. Ancak burnu kanayan kadın karşılık verdi: "Adam yaptı çünkü ona şişman pislik dedin!"

Haberin Devamı

Yaralı kadın videoda, konuşmaya devam ederek yere düşen telefonunu aramaya başlıyor.

Kadın yolcu kanlar içinde kaldı Uçakta çıkan kavga sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı

Havayolu şirketi, İspanya adasına inen uçağa, Tenerife'deki polisin çağrıldığını aktardı.

Şirket sözcüsü şunları söyledi:

"Bristol'dan Tenerife'ye giden bu uçuştaki mürettebat, bir yolcunun uçuş sırasında aksama yaratması üzerine polis yardımına başvurdu. Uçak, Tenerife Havalimanı'na vardığında yerel polis tarafından karşılandı ve bu yolcu indirildi. Bu artık yerel polisin meselesi."