Dünya 'Karımı taciz etti' diyerek salona girdi! Bir anda doktorun yakasına yapıştı

'Karımı taciz etti' diyerek salona girdi! Bir anda doktorun yakasına yapıştı

05.06.2023 - 12:42 | Son Güncellenme:

ABD'de bir koca, 7 yıl önce eşinin doğumuna giren doktorun konferansını bastı. 'Karımı taciz ettin' diyerek bağıran öfkeli koca bir anda doktora saldırdı.

Karımı taciz etti diyerek salona girdi Bir anda doktorun yakasına yapıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Baltimore eyaletinde yaşanan olay dünya basınında kısa sürede gündem oldu. Eyalette bulunan bir salonda konuşma yapan doktor bir anda katılımcılardan birinin saldırısına uğradı. Söz konusu saldırgan sahneye çıkıp bir anda doktora 2 tokat attı. Doktorun 7 yıl önce karısını taciz ettiğini öne süren adam o anlarda 'Bu herif yedi yıl önce karımı taciz etti' dedi.

Haberin Devamı

EŞİ SAKİNCE YANINDA DURDU

Adamın eşi ise yaklaşık iki dakika süren ve hakaretler içeren konuşması sırasında sakin bir şekilde yakında durdu. Adam daha sonra eşi ile beraber salondan ayrıldı. Öfkeli adamın ise o anlarda katılımcılarla konuştuğu ve yaşananları anlatmaya çalıştığı kayıtlara geçti.

POLİSTEN AÇIKLAMA GELDİ

Bir polis sözcüsü, 'Saldırıya uğrayan doktor kendisine fiziksel olarak saldıran kişi hakkında suç duyurusunda bulunmak veya şikayette bulunmak istemediğini ve kişinin binadan çıkarılmasını tercih edeceğini belirtti' dedi.

Baltimore Polisi tarafından yapılan açıklamada ise olay doğrulandı. Kimliği kamuya açıklanmayan doktor herhangi bir suçla itham edilmedi. Polisin açıkladığı bilgiye göre doktor, Stony Brook Üniversitesi Tıp Merkezi'nde çalışıyor.

Haberin Devamı

Karımı taciz etti diyerek salona girdi Bir anda doktorun yakasına yapıştı

HASTANE 'KAYITLARDA YOK' DEDİ

Hastane tarafından yapılan açıklamada ise doktorun daha önce hiçbir taciz olayına karışmadığı hatırlatılarak öfkeli kocanın bir travma etkisi altında olduğu dolayısıyla böyle bir saldırı gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Öte yandan doktorun kadın doğum uzmanı olduğu da kayıtlara geçti. Saldırının anları ise sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi.