Dünya Birlikte olduğu kadınlar Elon Musk'ı anlattı: Kimliğimi kaybettim!

Birlikte olduğu kadınlar Elon Musk'ı anlattı: Kimliğimi kaybettim!

01.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Twitter’ı satın almasıyla gündemde olan Elon Musk’ın özel hayatında da rüzgârın nereden eseceği hiç belli değil ama temel özelliği eşitlikçi davranmaması!

Birlikte olduğu kadınlar Elon Muskı anlattı: Kimliğimi kaybettim

PELİN AYKIN

 
BABA OLMAYI SEVİYOR

Dünyanın en zengin insanı olan, Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi ABD’li milyarder Elon Musk (50) geçen hafta Twitter’ı 44 milyar dolara satın alarak dünya gündeminin baş köşesine oturdu. Doğal olarak özel hayatı da merak edilen Musk’ın parterlerine pek de iyi davranmadığı ortaya çıktı. Üç yıl birlikte olduğu Kanadalı şarkıcı Grimes’ten Mayıs 2020’de bir oğlu olan Musk, oğlunun adını “X AE A-12” koymuştu. Oğullarının “X” diye anıldığını belirtmelerinin ardından eski çift taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen kızlarına da “Exa Dark Sideræl” adını koyduklarını duyurdu. Şarkıcı 2021’de doğan kızına kısaca “Y” diye hitap ettiğini belirtirken, bu adı, “Yüzüklerin Efendisi” film serisinin ünlü karakteri Galadriel’den esinlenerek seçtiklerini söyledi.

Haberin Devamı

‘KİMLİĞİMİ KAYBETTİM’

Y, Grimes’in 2’nci, Elon Musk’ın ise 8’inci çocuğu. Musk’ın üniversite yıllarında parasızken aşk yaşadığı ilk eşi Justine’den 17 yaşındaki ikizleri ve 16 yaşındaki üçüzleri bulunuyor. Musk tek “geleneksel” ilişkisini Justine ile yaşamıştı. Basına yaptığı açıklamalarda maddi sorunlar yaşarken çok mutlu olduklarını belirten Justine, ancak eski eşinin hırsları ve işkolikliği nedeniyle kendini onun gölgesinde hissettiğini ve kimliğini kaybettiğini söylemişti. Musk’ın alfa (lider karakteri) olduğunu belirten Justine, “Büyük kavgalar ettik. ‘Ben senin eşinim çalışanın değilim!’ diye bağırırdım, o da ‘Çalışanım olsaydın seni kovardım!’ derdi. Sonunda kendimi ezilmiş hissettim. Kendime güvenim sarsıldı” demişti. Musk’ın adı en son aktris Natasha Bassett ile anıldı.

Haberin Devamı

‘KALBİMİ ÇOK ACITTI’

Elon Musk, ilk eşi Justine ile milyonlarca dolarlık boşanmalarının kesinleşmesinden sadece 6 hafta sonra kendisinden 15 yaş küçük İngiliz aktris Talulah Riley ile evlendi. Musk, 2 yıl sonra boşandığı Riley ile 2013’te tekrar evlense de ilişkiyi yürütemedi ve 2016’da yine boşandılar. Riley’nin bu boşanmadan 20 milyon sterlin elde ettiği iddia edilirken, 2016’nın sonlarında Musk, aktör Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başladı. Heard’den bir yıl sonra ayrılan Musk, “Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı” itirafında bulundu.

Birlikte olduğu kadınlar Elon Muskı anlattı: Kimliğimi kaybettim

‘GÖLGESİNDE KALDIM’

Elon Musk 2018’de şarkıcı Grimes ile Twitter’da yapay zekâ hakkında paylaşılan bir şaka aracılığıyla tanıştı. Genellikle bilim kurgu temaları içeren müziğiyle dikkat çeken Grimes’e ışık hızının bilimsel sembolü olan “C” ile hitap eden Musk, bu ilişkisinin “sıra dışılığıyla” pek çok kez gündeme geldi. Musk, geçen yıl Grimes ile ayrıldıklarında farklı yerlerde yaşama zorunluluğunun ilişkiyi etkilediğini iddia etti. Ama Grimes, Musk’ın gölgesinde kaldığını söyledi. Milyarderle tanışmadan önce zaten başarılı bir sanatçı olduğunu belirten Grimes, ancak ilişkisinde zengin bir adamın “yan parçası” konumuna düşürüldüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

‘HERKESTEN FARKLI’

Elon Musk’ın yakın arkadaşları geçen yıl iş insanının açıkladığı “Asperger Sendromu” nedeniyle alışılmışın dışında kararlar vermiş olabileceğine dikkati çekerek, “Elon başkaları gibi düşünmüyor, onu bu kadar parlak yapan da bu” diyor. Elon Musk’ın arkadaşları onun asla “sakinleşmeyeceğine” ve sıra dışı kararlar almaya devam edeceğine inanıyor. Nitekim, geçen yıl Los Angeles’ta değerleri 77 milyon sterlinden fazla olan 3 ev satan iş insanı, “Gulfstream” adlı özel uçağıyla uçsa da bir daha asla ev sahibi olmayacağını söylüyor.