Dünya Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu

Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu

09.04.2024 - 16:05 | Son Güncellenme:

Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.

Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu Amerikalı papaz kan dondurdu

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde kayıtlara geçen olaya göre, 47 yaşındaki Samuel Pasillas, geçtiğimiz yıl kızının sevgilisini öldürmesi için bir tetikçiyle anlaşarak 40 bin dolarlık (yaklaşık 1.287.676 Türk Lirası) bir ödeme yaptı.

Haberin Devamı

CAN HAVLİYLE HASTANEYE GİTTİ

Pasillas, 13 Mart'ta tutuklandı ve kendisine; cinayete azmettirme, cinayet işlemek üzere komplo kurma, cinayete teşebbüs ve ölümcül silahla saldırıdan dava açıldı. Yerel güvenlik güçlerine göre, takvimler 21 Ekim 2023 tarihini gösterirken bir adamın hastaneye ateşli silah yaralarıyla geldi. Polisler de yaşananlar üzerine aldıkları ihbar sonucu derhal oraya gitti.

Yaralı adam, dedektiflere kendisine hareket eden bir arabadan ateş açıldığını anlatarak, tıbbi müdahale için ise hastaneye kendi arabasıyla ulaştığını aktardı. Olayı adım adım inceleyen dedektifler soruşturmaları sonucu olayın bir kiralık katil saldırısı olduğunu keşfetti. Yanı sıra zanlıların saldırıdan önceki haftalarda kurbanı gözetlediğini de tespit edildi.

Haberin Devamı

KURBANI HAKKINDA TÜM BİLGİLERİ VERDİ

Yürütülen soruşturmada, kurbanın sevgilisinin babasının yerel bir kilisenin papazı Pasillas olduğu belirlendi. İlerleyen aşamalarda ise dedektifler, babanın tuttuğu adamlarla görüşüp onlara o akşam nerede olacağı dahil kurban hakkında detaylı bilgi sağladığının delilerini ortaya çıkardı.

55 yaşındaki Juan Manuel Cebreros adlı fail tutuklandı. Cebreros; cinayet işlemek için komplo kurmak, cinayete teşebbüs ve ölümcül silahla saldırmak suçlamalarıyla yüzleşiyor. İki zanlı da halihazırda 1 milyon dolar kefaletle tutuklu bulunuyor. Soruşturma ise devam ediyor.