Dünya 'Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim!' İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı

'Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim!' İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı

27.03.2024 - 09:38 | Son Güncellenme:

Evliliğinin iyi gittiğini düşünüyordu. Ta ki, bir fitness uygulaması aracılığıyla her gün evden koşu için çıkan kocasının aslında nereye gittiğini öğrenene kadar.

Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı

Dört yıllık asker kocası Kasım 2020'de evliliklerine ani bir 'ara' vermek istediğinde Megan McGee'nin aklından sayısız şüphe belirdi. Cevaplar aramaya başlayan çaresiz kadın, düzenli olarak 'koşuya çıkan' kocasının sırlarını öğrenebilmek için online uygulamalarını araştırmaya koyuldu.

Haberin Devamı

'BİZİM EVİMİZDEN ÇIKIP ONUN EVİNDE DURUYORDU'

Eşinin bir anda ortaya çıkan mesafe ihtiyacını açıklayabilecek cevaplar aramaya başlayan çaresiz kadın, düzenli olarak 'koşuya çıkan' kocasının sırlarını öğrenebilmek için online uygulamalarını araştırmaya koyuldu.

29 yaşındaki McGee, Amerikan basınına yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Antrenman uygulamasında onun koşu haritasını inceledim ve ordudan bir kız arkadaşının yaşadığı çevrede koştuğunu, orada durakladığını fark ettim. İlişkileri bana her zaman tuhaf bir his vermişti ve birlikte görev yapmışlardı. Bu haritaları keşfetmek, onların (romantik) ilişkileriyle ilgili şüphelerimi doğrulayan ipucuydu, zaten gerisi malum."

İHANETİN DETAYLARINI SOSYAL MEDYADA ORTAYA DÖKTÜ

İhanet acısıyla sarsılan genç kadın, şimdi evliliğini sona erdiren keşfinin şok edici detaylarını sosyal medya hesabında paylaşıyor. 1,8 milyondan fazla izleyici kitlesine, "Eski kocamın beni fitness uygulaması aracılığıyla aldattığını anladım" diyor. 

Yanı sıra, uygulamayı kullananların, eğer isterlerse, egzersiz rotalarının haritasını arkadaşlarıyla paylaşabileceklerini açıkladı. Yaşadığı acının detaylarını anlatırken bir yandan da yemek videoları çeken McGee, "Görevden eve ilk geldiğinde pek işe gitmiyordu, bu yüzden koşuya çıktığı birçok gün vardı" diye hatırladı.

Haberin Devamı

Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı

Mcgee, "Onunla koşuya çıkmayı teklif ettiğim zamanlar oldu ve o bana göre fazla uzağa koşacağını veya benim ona yetişemeyeceğim gibi bahaneler uydurdu" diye devam etti. Ancak, adını vermediği kocası, evliliklerine 'ara' vermek isteyince şüpheleri iyice arttı. Mcgee, "İşte o zaman konuyu araştırmaya başladım ve burada daha büyük bir şeylerin dönüyor olduğunu söylemeye başladım" dedi. Ve çok haklıydı.

Bir ajan titizliğinde araştırma becerilerini sergilemeye başladı, kısa süre sonra ise, adamının sadakatsizliğine dair yıkıcı gerçekle yüzleşti.

"Koşu haritalarında bulduğum şey, onun 'koşusuna' bizim evimizde başlayıp onun evinde bitirdiğiydi. "Muhtemelen yarım mil (yaklaşık 800 metre) uzakta yaşıyordu."

Hikayenin devamında ise, birkaç ek kaynaktan da eski eşinin sadakatsizliğine dair fısıltılar duyduğunun altını çizdi.