Dünya Aldatıldığını öğrenince deliye döndü! Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü! Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

30.08.2022 - 16:28 | Son Güncellenme:

Eşindeki değişikliği fark etmesi fazla uzun sürmedi, telefonuna Find My Phone adlı uygulamayı kurdu. Kocasının bir parkta sevgilisiyle buluştuğunu görünce, otomobiline binip gaza bastı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kadının kocası ve sevgilisine hızla çarptığını, ikilinin havaya uçtuğunu gösteriyordu. Öfkesi dinmeyen kadın, gizli sevgiliyi saçlarından tutup yumrukladı ve çığlık atarak küfürler savurdu.

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

Christie Lee Kennedy ve David Larkin sevgili olduklarında takvimler henüz 2010 yılını bile göstermiyordu. Mutlu bir ilişkileri olan çift, 2012 senesinde evlendi.

Haberin Devamı

İlerleyen zamanda çocuk sahibi de olan çiftin hayatındaki ilk travmatik olay, oğullarının boğulma tehlikesi atlatmasıydı. 2020 yılında Noel tatiline birkaç gün kala, çiftin çocukları boğulmaktan son anda kurtuldu.

KOCASINDAN ŞÜPHELENDİ

Bu olaydan günler sonra, David Larkin arkadaşlarının tanıştırdığı Zowie Noring adlı kadınla yakınlaştı.

37 yaşındaki Christie Lee Kennedy'nin kocasındaki değişikliği fark etmesi uzun sürmedi. Larkin'in telefonuna Find My Phone adlı uygulamayı kurdu ve eşini takip etmeye başladı.

Gizlice ilişki yaşayan David Larkin ve Zowie Noring, 19 Mart 2021 Cuma günü öğleden sonra Wavell Heights'teki bir parkta buluşmaya karar verdiler. Ancak izlendiklerinden haberleri yoktu.

ÖYLE GÜÇLÜ ÇARPTI Kİ HAVAYA FIRLADILAR

Haberin Devamı

Aracına binen iki çocuk annesi Christie, otomobilini kocası ve gizli aşkının buluştuğu Brisbane'nin kuzeyindeki Wavell Heights'e sürmeye başladı.

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

Parkın kenarında Larkin ve Noring'i gören kadın, gaz pedalına bastı. Bir evin güvenlik kamerası görüntüleri, Kennedy'nin kocası ve sevgilisine hızla çarptığını, ikilinin havaya savrulduğunu gösteriyordu.

Öfkeli kadın daha sonra aracından indi, eşinin gizli sevgilisine saldırıya geçti. Saçlarından tuttuğu Noring'i yumruklayıp 'Şişman k.....' diye çığlıklar attı.

Avustralya, Queensland Bölge Mahkemesi'nde görülen eşine az rastlanır davadaki detayları konuşuyor.

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

AVUKATI BÖYLE SAVUNDU

Olayın görüntülerini jüriye izleten Savcı Jennifer O´Brien, bir süre yolun yanlış tarafında giden Christie Lee Kennedy'nin doğrudan eşi ve gizli sevgilisine çarptığını söylüyor:

"Çarpmamak için aniden yön değiştirme veya rotayı düzeltme girişimi yok. Basit bir şekilde açıklarsak, Kennedy büyük ve güçlü arabasını sürdü ve onları ezdi."

İki çocuk annesi Kennedy'nin avukatı Penny White ise, jüriye yaşananları "Kendisini kimsenin yerinde olmak istemeyeceği bir halde buldu, kocasının bir başka kadınla ilişkisi olduğunu öğrendi. Tüm yaşananlar, bunu kavradıktan birkaç saniye sonra oldu" cümleleriyle anlattı.

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

David Larkin, olay yerinden ambulansla hastaneye taşındı. Kaburgasında ağrı, başında kesikler, bacakları ve kollarında yaralanmalar vardı.

Zowie Noring'in de başında kesikler vardı. Ayrıca karın ağrısı, kalça ve ayak bileğinde yaralanmalar tespit edildi.

Haberin Devamı

Eşini aldatan David Larkin, ilk ifadesinde Noring'le sadece konuştuğunu söyledi ancak daha sonraki çapraz sorguda ilişkileri olduğunu kabul etti.

Aldatıldığını öğrenince deliye döndü Kocasından ve metresinden böyle intikam aldı...

Kendilerine doğru hızlanan bir arabaya bakmak için başını kaldırdığını aktaran David Larkin, jüriye bir sonraki hatırladığı şeyin yola düşmesi olduğunu söyledi:

"EVLİLİKLERİ SALLANTIDAYDI" İDDİASI

"Ardından eşim Noring'i saçlarından tuttu, defalarca yumruk attı ve bir yandan da 'O.....' diye bağırıyordu."

Avustralya medyası, Larkin'in eşini aldattığını itiraf etmeden önce evliliğini 'epey sallantıda' olarak tanımladığını bildiriyor.

Christie Lee Kennedy, duruşmalarda şimdiye kadar ağır yaralanmaya yol açan çarpma suçunu işlemediğini savundu. İki çocuk annesi, hukuksuz saldırı suçunu ise kabul etti.

Davada ilerleyen günlerde yeni duruşmalar görülecek.