DünyaKüvet deliğine çekildi! Vücudu yaralarla dolan çocuğun kalbi durdu

Küvet deliğine çekildi! Vücudu yaralarla dolan çocuğun kalbi durdu

06.09.2021 - 10:31 | Son Güncellenme:

İngiltere'de bir aile, oğulları akılalmaz bir şekilde 'filtreye çekilip' bilincini yitirerek ölümün kıyısına yaklaşınca dehşeti yaşadı.

Küvet deliğine çekildi Vücudu yaralarla dolan çocuğun kalbi durdu

Shropshire, Shrewsbury'den Alex Williams, geçen Pazar aniden bir filtre çıkışı tarafından suyun altına çekilmeden önce genç Harry'nin küvetten ne kadar keyif aldığını anlattı.

Haberin Devamı

Neyse ki ailesi o sırada oradaydı ancak Harry'i yüzeye çıkarmak için üç adam gerekti.

Harry bilincini yitirmiş haldeydi ve Birmingham Çocuk hastanesine kaldırılmadan önce kalp masajı yapıldı.

Facebook'ta yazan Alex, diğer ebeveynlerin benzer bir şey yaşamaması için üzücü olayı paylaşmaya karar verdiğini söyledi.

SIRTTA YARALAR, VÜCUTTA KESİKLER

Küvet deliğine çekildi Vücudu yaralarla dolan çocuğun kalbi durdu

Ayrıca hastanede tedavi gören Harry'nin şoke edici fotoğraflarını paylaştı, çok kötü yaralanan sırtının yanı sıra vücudundaki kesikleri de gösterdi.

"Tüm ebeveynlere güvenlik uyarısı!!" diye başlayan yazısında, "Bu filtre çıkışı kısmen kapalı ama suyu alıp filtreye gönderen büyük bir dikdörtgen delik var ve Harry bu çıkışa emildi ve kaçamadı.

Üç adam zor kurtardı. Çıkarıldığında ise bilinci kapalıydı ve kalp masajına başlandı. Neyse ki Harry şimdi evde ve iyileşiyor, ancak küvetten bu kadar çabuk kurtarılmasaydı ve tedavi o kadar iyi olmasaydı bugün burada olmayabilirdi.

Haberin Devamı

Babası ayrıca Harry'nin 'harika bir iyileşme' kaydettiğini ekledi ve ne kadar ilerlediğini göstermek için de bazı fotoğraflar paylaştı.

Küvet deliğine çekildi Vücudu yaralarla dolan çocuğun kalbi durdu