Dünya Madonna olmak için eğitim görecekler

Madonna olmak için eğitim görecekler

09.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD'li pop star Madonna'nın yazıp yöneteceği hayatının filminde, şarkıcıyı oynayacak adayların aylarca sürecek kursta eğitim göreceği ortaya çıktı.

Madonna olmak için eğitim görecekler

Pop müziğin günümüzdeki en büyük yıldızlarından, ABD'li şarkıcı Madonna şu sıralarda hayatını anlatacağı film için yoğun bir çalışma içinde. 63 yaşındaki yıldızın yazıp yöneteceği biyografik filminde, kendisini oynamaya aday olan oyuncular için düzenleyeceği Madonna kursunda "eğitim vereceği" ortaya çıktı. Oyunculara kursta nasıl Madonna gibi davranacaklarının öğretileceği ve müzik dersi verileceği belirtildi. İngiliz "Guardian" gazetesinin haberine göre, filmde Madonna'yı canlandırması için seçilen adaylar arasında ABD'li aktrisler Julia Garner ile Alexa Demie ve İngiliz oyuncu Florence Pugh bulunuyor

Haberin Devamı

Çekişmeli dersler

Başrol için Emma Laird, Bebe Rexha ve Sky Ferreira'nın da düşünüldüğü iddia edildi. Yapım ekibinden bir kaynak da adayların Madonna'nın koreografisini yapacağı dans dersleri ve onun gibi şarkı söyleme dersleri alacaklarını bildirdi. Madonna adaylarından hangisi bu "çekişmeli" derslerde en büyük başarıyı gösterirse onun rolü üstleneceği ifade edildi. Filmin çekimlerine kadar hangi oyuncunun başrolde olacağının bildirilmeyeceği, adayların bu süreçte Madonna gibi olabilmek için aylarca eğitim göreceği ifade edildi.