Dünya Menajer babadan 90 milyon kazanç

Menajer babadan 90 milyon kazanç

24.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dua Lipa’nın onu bir garsonken keşfeden menajerlik şirketi Tap Management ile bağlarını koparmasının ardından bir yılda 4 milyon sterlin kazandığı ortaya çıktı.

Menajer babadan 90 milyon kazanç

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa’nın menajerliğini, kazanç konusundaki bir anlaşmazlık nedeniyle Londra merkezli Tap Management’ın artık üstlenmeyeceği ortaya çıkmasının ardından ünlü ismin servetine bu yıl 4 milyon sterlin (yaklaşık 90 milyon TL) eklediği açıklandı. Şarkıcının şirketi Dua Lipa Limited’ın değerinin bu yıl 17.5 milyon sterlinden 21.6 milyon sterline yükseldiği bildirildi. Müzik endüstrisi kaynakları, servetteki artışın Tap Management’ın kayıt ve ticari anlaşmalardan aldığı payın boyutuyla bağlantılı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

GARSONKEN KEŞFEDİLDİ

3 Grammy ödüllü Dua Lipa’nın Warner Music ile anlaştığı, Evian, Yves Saint Laurent ve Versace gibi markalarla kazançlı anlaşmalar yaptığı ve pek çok sosyal medya anlaşmalarının olduğu biliniyor. Tap Management yöneticisi Ben Mawson, 2013’te bir garsonken keşfettikleri Dua Lipa’nın ayrılık kararına şaşırırken, şu anda şarkıcıyı babası Dukagjin Lipa temsil ediyor. Bir kaynak, “Tap Management, onu bilinmeyen bir gençten dünyanın en başarılı kadın sanatçısına götürdü” dedi.