Dünya Musk, Heard’ün gizli fotoğrafını yayınladı

Musk, Heard’ün gizli fotoğrafını yayınladı

15.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Elon Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu X’de yedi yıl önce birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Amber Heard’ün ‘Overwatch’ adlı video oyununun karakteri Mercy’nin kostümünü giyerken çekilmiş gizli bir fotoğrafını paylaştı.

Musk, Heard’ün gizli fotoğrafını yayınladı

 İş insanının, geçtiğimiz günlerde yayınlanan biyografi kitabında Heard’ü, Mercy’ye benzetmesi üzerine aktrisin söz konusu kostümü aldığı iddia edilmişti. Musk da iddiayı doğrulamak için kostümlü Heard’ün eski bir fotoğrafını yayınladı. Öte yandan, ABD’li yazar Walter Isaacson’ın kaleme aldığı ‘Elon Musk’ biyografisinde de, “Musk, Isaacson’a bipolar olduğunu düşündüğünü ama kendisine hiç teşhis konmadığını söyledi”, “Babasından şiddet gören Musk’ın hayatında travmalarının izi var” ve “Musk, ‘can sıkıntısından’ Twitter’ı (X) satın aldı” gibi çarpıcı detaylar yer alıyor.

Haberin Devamı

AMBER HEARD-ELON MUSK İLİŞKİSİNİN AYRINTILARI

Forbes’a göre dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, 2016 yılının sonlarında aktör Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard’den bir yıl sonra ayrılan Musk, “Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı” itirafında bulunmuştu.

Ünlü iş insanı, Adının Heard ile Depp'in olaylı davasında geçmesi üzerine yaptığı bir paylaşımda ise "Umarım ikisi de hayatlarına devam eder. En iyi dönemlerinde olduklarında ikisi de inanılmaz insanlar" mesajını yazmıştı.

İKİLİ ARASINDAKİ DİNAMİK TASVİR EDİLDİ

Elon Musk ile Amber Heard, Walter Isaacson'ın kaleme aldığı Musk'ın biyografisinde ilişkilerini anlattı. Los Angeles Times'ın haberine göre; yazar Isaacson'ın, Musk'ın Nisan 2017'de Heard'ün 'Aquaman' filmi çekimleri sürerken aktristi ziyaret için Avustralya'ya uçması dahil, çiftin flörtleşmelerinin ve fırtınalı romantizmlerinin samimi ayrıntılarını paylaşarak, ikili arasındaki dinamiği tasvir ettiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Musk, Heard’ün gizli fotoğrafını yayınladı

"MUSK'IN HAYATINDAKİ EN BERBAT DÖNEM"

Çiftin inişli çıkışlı birlikteliğini biyografinin 'Çalkantılı İlişkiler' bölümünde anlatan Isaacson, aşkın sürdüğü zaman aralığını, Musk'ın hayatındaki berbat dönem şeklinde nitelendirdi.

"ATEŞ ONU YAKIYOR"

Heard, eski erkek arkadaşını halen çok sevmesine karşın Elon Musk'ın kendi için en iyisi olmayabilecek kadınlara ilgi duyma eğiliminde olduğunu kabul etti. Ünlü oyuncu, "Elon ateşi seviyor ve bazen bu ateş onu yakıyor" dedi.

Musk, Heard’ün gizli fotoğrafını yayınladı

"ÇOĞU ZAMAN KÖRÜMDÜR"

Isaacson'ın neden bu tür kadınlara ilgi duyduğunu sorması üzerine Elon Musk'ın gülerek "Çünkü aşkta gözüm kör. Çoğu zaman körümdür ama özellikle aşkta" yanıtını verdiği belirtildi.