Dünya Otoyolda tüyler ürperten görüntü! Öldürüp soydular, alınlarına bıçakla kazıdılar: RATA!

Otoyolda tüyler ürperten görüntü! Öldürüp soydular, alınlarına bıçakla kazıdılar: RATA!

05.02.2024 - 11:07 | Son Güncellenme:

Kan donduran görüntü otoyolda ortaya çıktı. Kurbanların bedenleri soyularak teşhir edilmişti ve alınlarına İspanyolca 'rata' kelimesi kazınmıştı. 

Otoyolda tüyler ürperten görüntü Öldürüp soydular, alınlarına bıçakla kazıdılar: RATA

Korkunç manzara, uyuşturucu kartelleri tarafından adeta harap edilen Meksika'nın Chihuahua eyaletindeki Nuevo Casas Grande'nin hemen dışındaki bir otoyolda ortaya çıktı. Dört kurban kıyafetleri çıkarılarak teşhir edilmiş halde bulundu. Yanı sıra, kurbanların alınlarına bıçakla İspanyolca 'rata' kelimesi kazınmıştı. Terim argoda yaygın olarak; gammazcı, hain, ispiyoncu veya soygun gibi suçlara karışmış kişileri tanımlamak için kullanılıyor.

Haberin Devamı

BİR DİZİ SOYGUNLA BAĞLANTILI OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Otoyolda tüyler ürperten görüntü Öldürüp soydular, alınlarına bıçakla kazıdılar: RATA

Soğukkanlılıkla işlenen cinayetlerin bölgedeki mağazaları hedef alan bir dizi silahlı soygunla bağlantılı olduğu düşünülüyor. Cinayetler, silahlı kişilerin kasabanın Benito Juárez caddesindeki bir mağazadan iki adamı kaçırmasından yalnızca birkaç saat sonra gerçekleşti.

Yetkililer, kurbanlardan ikisinin kimliğini resmi olarak 48 yaşındaki Yadira Elizabeth García Calderon ve 21 yaşındaki yeğeni Cristhian Eduardo Villanueva Calderon olarak belirledi. Kimlikleri, akrabaları tarafından doğrulandı. Olayda iki erkek ve iki kadının öldüğü düşünülüyor. Kurbanlardan, Yadira'nın kristal meth bağımlısı olduğu söylenirken, yeğeninin ise silahlı soygunlara karıştığı bildirildi.

Haberin Devamı

Nuevo Casas Grandes, Meksika-ABD sınırının yaklaşık 80 km güneyinde yer alıyor. Şehrin polis gücü, güvenlik tedbirlerinin eyalet polisi tarafından denetlendiği bir reform döneminden geçiyor.