Dünya Oyuncuların şakası kötü bitti!

Oyuncuların şakası kötü bitti!

31.12.2017 - 09:56 | Son Güncellenme:

ABD’de Call of Duty oyuncuları arasındaki acımasız şaka, ölümle sonuçlandı.

Oyuncuların şakası kötü bitti

ABD’nin Kansas eyaletinde bir polis, 2 oyuncu tarafından yapılan şaka sonucunda 28 yaşlarındaki silahsız bir erkeği vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

The Verge sitesinin yer verdiği habere göre 28 yaşındaki erkek, iki oyun tutkunu tarafından düzenlenen kötü şakanın kurbanı oldu.

Wichita kentinin polis şefi yardımcısı Troy Livingston, yaptığı basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Livingston’a göre birileri polis departmanına telefon ederek, bir kişinin babasını öldürdüğünü, ayrıca annesini, erkek ve kız kardeşini rehin tuttuğunu bildirdi.

Bunun üzerine verilen adrese giden polis ekibinden bir kişi, kapıyı açmak için gelen erkeği elini defalarca beline götürdüğü ve kendi talimatlarına uymadığı gerekçeleriyle vurarak öldürdü.

Medyaya yansıyan haberlerde, olayda iki Call of Duty oyuncusunun parmağı olduğu belirtildi. Bağımsız gazetecilik yapan Brian Krebs, oyunculardan birinin tartıştığı diğer oyuncuya rastgele bir adres verdiğini; bu kişininse telefonda sahte ihbarda bulunmasıyla meşhur bir kişiye ulaştığını söyledi.

Haberin Devamı

Kaynak: Sputnik Türkiye