Dünya ‘Özür dilemesine artık ihtiyacım yok’

‘Özür dilemesine artık ihtiyacım yok’

09.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Clinton ile yaşadığı ilişkiyle 90’ların en büyük skandalına konu olan Monica Lewinsky, artık eski başkanın özür dilemesine ihtiyacı bulunmadığını söyledi

‘Özür dilemesine artık ihtiyacım yok’

Şimdi 75 yaşında olan Bill Clinton, 1993 ile 2001 yılları arasında ABD Başkanı olarak görev yapmıştı. O dönemde başkanlık ikametgâhı Beyaz Saray’da staj yapan Monica Lewinsky, 1995 - 1997 yılları arasında Clinton ile yaşadığı cinsel ilişkiyle gündeme gelmişti. Bu skandal, ABD’de “Azil: Amerikan Suç Hikâyesi” adlı diziye konu oldu.

Haberin Devamı

Galası yapılan dizinin yapımcılarından olan Monica Lewinsky, katıldığı bir TV programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lewinsky, Clinton’ın kendisine verdiği itibar zararı nedeniyle özür dilemesini isteyip istemediği sorulduğunda “Artık onun özür dilemesine hiç ihtiyacım yok” dedi.

‘Çok gerginim’

“Çözüme ihtiyaç duyma” duygusunu çoktan geride bıraktığını belirten Monica Lewinsky, dizinin yapımcılarından olmasına rağmen sansürcü davranmadığını söyledi. Lewinsky bu nedenle dizide “en kötü anlarından bazılarını” izlemenin kendisi için çok zor olduğunu belirtti. Travmalarını anlatan dizi sonrası daha fazla terapiye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Lewinsky, “İnsanların hayatımın en kötü anlarından bazılarını ve pişman olduğum birçok davranışı görmelerinden dolayı çok gerginim”
diye konuştu. Clinton o dönem bu ilişkisi ortaya çıkınca halktan özür dilerken, Lewinsky eleştirilere ve tepkilere hedef olmuştu.