Dünya ‘Playboy Huzurevi’

‘Playboy Huzurevi’

20.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Playboy markasının 89 yaşına giren sahibi Hugh Hefner’ın ünlü malikânesi eski günlerini aratıyor. Evde yaşayan Playboy kızları, parti dolu günlerin bittiğini, evde tavşan kızlardan çok hemşirelerin olduğunu söylüyor

‘Playboy Huzurevi’

Dünyaca ünlü Playboy dergisi ve malikânesinin sahibi Hugh Hefner’ın 89 yaşını doldurmasıyla Playboy Malikânesi’nin emekli evine dönüştüğü belirtildi. Evde yaşayan Playboy kızları arasında yer alan ünlü model Carla Howe, ‘evin yeni halinin biraz sıkıcı olduğunu, eskiden tavşan kızlarla dolu olan malikânede daha çok hemşirelerin bulunduğunu’ ifade etti. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Howe, eve gelecek olan ziyaretçilerin karşılaşacakları tablo karşısında çok şaşıracağını belirtirken, evin eski ihtişamlı günlerini özlediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Hefner paraları kesti

Hefner’ın eski yaşam tarzına geri dönmek için oldukça yaşlı ve zayıf olduğunu belirten Howe, derginin çıplak model yayımlamama kararının neredeyse evde de geçerli olduğunu iddia etti.

Evdeki çılgın partilerin de son bulduğunu belirten Howe, Hefner’ın artık bu tarz partilerden zevk almadığını da vurguladı.

Hefner’ın zamanının çoğunu satranç oynayarak ve film izleyerek geçirdiğini söyleyen ünlü model, evin eski efsanevi halini çok özlediklerini aktardı. Playboy Evi’ne katılan modeller eskiden yüklü maaşlar alırken, artık sadece bir oda karşılığında Playboy üyesi sayıldığı iddia ediliyor.

Yazarlar