Dünya Prenses Kate nerede? 'Gerçeği birkaç kişi biliyor'

Prenses Kate nerede? 'Gerçeği birkaç kişi biliyor'

17.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate, Aralık 2023’ten bu yana halkın karşısına çıkmadı.

Prenses Kate nerede Gerçeği birkaç kişi biliyor

17 Ocak’ta Kate’in (42) karın ameliyatı geçirdiği, Paskalya Bayramı’nın kutlanacağı 31 Mart’a kadar evden çıkmayacağı bildirildi. Bunun üzerine Kate’in öldüğü dahil birçok iddia ortaya atılınca geçen pazar prensesin üç çocuğuyla fotoğrafı yayımlandı. Ama fotoğrafın montajlı olduğu anlaşılınca Kate’in özür dilediği belirtildi. 

Haberin Devamı

‘DOĞRUSU AÇIKLANSIN’ 

Fotoğrafın aslının yayınlanmaması, prensesle ilgili iddiaları daha da alevlendirdi. Öyle ki İspanyol basını Kate’in komada olduğunu iddia etti. Sosyal medyada prensesin yüzünü gerdirdirdiği, yüzü şiştiği için iyileşmeyi beklediği, poposunu kaldırttığı bile öne sürüldü. Uzmanlara göre, saraya güven azalırken prensesin sağlığıyla ilgili gerçekler açıklanmalı. 

Prenses Kate nerede Gerçeği birkaç kişi biliyor

‘GERÇEĞİ SADECE BİRKAÇ KİŞİ BİLİYOR’

ABD’de yayımlanan “Us Weekly” dergisine konuşan saraya yakın bir kaynak, “Prenses Kate’e ne olduğunu sadece birkaç kişi biliyor. Kate’in üst düzey birkaç çalışanı bile bir süre onu görmemiş, onunla konuşamamış, hatta saray açıklayana kadar ameliyattan da haberleri yokmuş. Bu yüzden hazırlıksız yakalanmışlar. Gerçeği bilen birkaç kişinin de ağzı çok kapalı” dedi.