Dünya Şanghay melekleri

Şanghay melekleri

21.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl Şanghay’da düzenlenen Victoria’s Secret Moda Şovu, birbirinden ünlü modellerin geçişiyle yine göz doldurdu. Candice Swanepoel şova geri dönerken, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio’nun son kez podyumda yer aldığı iddia edildi

Şanghay melekleri

Her yıl büyük bir merakla beklenen Victoria’s Secret Moda Şovu, dün Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşti. Bu yıl vize problemlerinin gölgesinde düzenlenen defileye, Bella Hadid damgasını vurdu. Kardeşi Gigi Hadid’in şovdan çıkarılmasıyla tüm gözlerin üzerine çevrildiği Bella, üç farklı iç çamaşırıyla podyumda yer aldı. İkinci kez Victoria’s Secret defilesine çıkan Hadid, markanın ikonikleşmiş kanatlarını da taktı.

Haberin Devamı

Candice’in dönüşü

Harry Styles, Miguel, Jane Zhang ve Leslie Odom Jr. gibi isimlerin şarkılarıyla renklendirdiği şov, geri dönüşlere de sahne oldu. Geçtiğimiz yıl ilk çocuğunu kucağına aldığı için şovu kaçıran Güney Afrikalı model Candice Swanepoel, formuna yeniden kavuşarak podyuma döndü. 2 yıl önce üniversite eğitimine devam etmek için markadan ayrıldığını açıklayan Karlie Kloss da Şanghay’daki şovda yeniden meleklerin arasına katıldı.

Şanghay melekleri

Son kez iddiası

Markanın yükselen yıldızları Josephine Skriver, Sara Sampaio, Taylor Hill, Rome Strijd ve Elsa Hosk gibi isimlerin yanı sıra, Victoria’s Secret’ın kıdemli melekleri Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio da podyuma çıktı. 1999’da ilk defilesine çıkan Lima ile 2000’de ilk kez Victoria’s Secret için yürüyen Ambrosio’nun bu yıl son kez şovda yer aldıkları iddia edildi. Markayla anlaşmalarını yenilemeyecekleri öne sürülen ikili, güzellikleriyle göz kamaştırdı.

Haberin Devamı

Şovun ayrılmaz parçası olan fantezi sütyeni ise bu yıl Lais Ribeiro giydi. Fiyatı 2 milyon dolar olan sütyen izleyicilerden büyük alkış aldı. Mouawad Mücevher işbirliğiyle tasarlanan sütyenin yapımı 350 saatte tamamlanırken, elmas, safir, mavi topaz ve altın gibi 6 bin değerli taştan üretildiği öğrenildi. Ülkemizde yılbaşı gecesi gösterilecek olan defile ABD televizyonlarında ise 28 Kasım’da yayınlanacak.

Onlar da vize mağdurları

İlk kez Çin’de düzenlenen Victoria’s Secret defilesine vize tartışmaları da damga vurdu. Şovda sahne alması beklenen Katy Perry, 2015’te Tayvan’da verdiği konser nedeniyle Çinli yetkililerden vize alamadı. Perry’nin giydiği kıyafetin Çin karşıtı protestocular tarafından kullanıldığı belirtiliyor. Gigi Hadid’in vize alamama nedeni ise Buda şeklinde olan kurabiyeyle dalga geçmesi ve ırkçılıkla suçlanması gösterildi.

Sporcu gibi hazırlandılar

Her yıl Victoria’s Secret defilesi öncesi tüm isimler kusursuz bir görünüm için çabalıyor. Modeller sıkı diyetlerin yanında, formlarının zirvesinde olabilmek için adeta profesyonel bir sporcu gibi egzersiz programları uyguluyor. Adriana Lima ve Candice Swanepoel gibi isimlerin favorisi boks olurken, Josephine Skriver yoga, Georgia Fowler ise kardiyo antrenmanlarını tercih ediyor.

Haberin Devamı

Eski âşıklar karşı karşıya

Yeni albümünün tanıtımı için dünya turnesinde olan şarkıcı Harry Styles, Victoria’s Secret için Şanghay’da mola verdi. Styles’ın, bir dönem birlikte olduğu 3 ayrı modelle aynı podyumda yer alması dikkat çekti. Çalkantılı aşk hayatıyla bilinen Styles, Sara Sampaio, Georgia Fowler ve Nadine Leopold ile aynı sahneyi paylaştı.

Şanghay melekleri

Fotoshopla podyumda

Son dönemde moda dünyasında sesini duyuran büyük beden modellerin en ünlüsü Ashley Graham, Victoria’s Secret’a göz kırpıyor. Sports Illustrated dergisi dahil olmak üzere birçok önemli projede yer alan Graham, büyük beden modellere olan önyargıyı kaldırmıştı. Graham hayranları ise ünlü modeli bu kez Victoria’s Secret podyumuna fotoshopla yerleştirdi. Markanın ikonik melek kanatları da yerleştirilen fotoğraf, sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Yazarlar