Dünya Sapık kamerada! Sapkın fantezileri için terlik çalarken yakalandı

Sapık kamerada! Sapkın fantezileri için terlik çalarken yakalandı

29.01.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

30-35 yaşları arasında olduğu belirtilen sapık, yaşlı kadının terlik ve giysilerini çalarken kameraya yansıdı. Polis tarafından yapılan açıklamada söz konusu sapığın her yerde arandığı belirtildi.

Sapık kamerada Sapkın fantezileri için terlik çalarken yakalandı

Tayland'ın 11 milyon nüfuslu başkenti Bangkok'da bir sapık kameraya takıldı. 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen söz konusu sapık skandal fantezileri için 76 yaşındaki bir kadının hem terliklerini hem de kıyafetlerini çalarken objektife yansıdı. Talihsiz kadın yerel basına verdiği demeçte , engelli olduğunu ve 13 yaşındaki torunuyla birlikte yaşadığını, çalınan kıyafetlerin kendisine ait olduğunu doğruladı.

Haberin Devamı

Polislere seslenen kadın geceleri torunuyla birlikte korktuklarını hatırlatarak sapığın yakalanmasını talep etti.

Sapık kamerada Sapkın fantezileri için terlik çalarken yakalandı

120'DEN FAZLA AYAKKABI

Polis tarafından yapılan açıklamada ise söz konusu sapığın bütün şehirde arandığı belirtildi ve son günlerde terlik ve giysi çalan sapıkların sayısında bir artış yaşandığı hatırlatıldı. Benzer bir olayın komşu şehir Nonthaburi'de yaşandığını aktaran yetkililer buradaki sapığın da 22 yaşında olduğunu ancak yakalandığını belirtti. Genç sapığın evinden ise 120'den fazla ayakkabı bulundu. Yakalandığı için suçunu itiraf eden sapık, cinsel fantezileri için bu ayakkabıları kullandığını itiraf etti.